5 legi pentru o slăbire eficientă

0
415

Slăbitul nu este deloc ușor și  este greu de obținut. Ai nevoie de răbdare și multă voință pentru a scăpa de kilogramele în plus.

 

Rețeta perfectă pentru slăbit :

Aveți nevoie de antrenament, o voință de fier, un regim alimentar cu un număr de calorii ideală și sărac în carbohidrați.

 

Vă arătăm 5 legi esențiale ale slăbitului :

 

1.Dietă bogată în alimente nutritive

 

Nu doar cantitatea contează, ci și calitatea regimului alimentar. Consumați fructe (în cantități moderate)  ,carne slabă, pește, lactate degresate, foarte multe legume și ouă.

 

Legumele sunt foarte bune când sunt gătite, însă sunt mai benefice crude pentru că acestea conțin multe minerale și vitamine care în timpul gătitului se pierd. Sosurile trebuie consumate cu grijă pentru că majoritatea conțin foarte multe calorii. Aceste sosuri pentru salate pot fi înlocuite cu oțet balsamic si ulei de măsline.

 

2.Tăiați din carbohidrați

Studiile arată că dulciurile și făinoasele sunt inamicul numărul unu în lupta cu greutatea.

Dacă dorești să scapi de kilogramele în plus te sfătuim să adopți o dietă care conține o cantitate mică de carbohidrați. Există totuși o categorie de carbohidrați care nu îngrașă, anume fibrele. Acestea oferă senzația de sațietate și cum nu pot fi folosite ca energie în final nu vă îngrașă.

3.Bea apă

Este bine să bei câte un pahar de apă la fiecare o oră, fiindcă aceasta reduce foamea. Are multe efecte benefice care ajută la slăbit precum :  scăderea poftei de mâncare, te hidratezi și detoxifică organismul.

 

4.Organizaţi-vă programul

Pentru o dietă echilibrată ai nevoie de un program de mese care să îți aducă senzația de sațietate ,ca mai târziu să eviți mesele în plus. Ai nevoie de 3 mese principale și două gustări.

 

5.Nu vă înfometați

Nu este benefic pentru voi și pentru dieta voastră să vă înfometați. Vă  încetiniți metabolismul și în același timp și succesul vostru către corpul dorit. Pe de altă parte nu numai că vă faceți singur rău pentru că pe urma înfometării vă puteți îmbolnăvi, ci vă sabotați singuri.

Nu pot accentua îndeajuns cât de important este un regim alimentar sănătos!

 

Sper că aceste reguli să vă ajute la atingerea scopului vostru, adică scăderea în greutate!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici