5 mituri despre slăbit

0
490

Când vrei să slăbești faci aproape orice. Auzi multe sfaturi de la toată lumea. După toate sfaturile nu poți să te decizi care este bun și care nu.Aceste sfaturi de la prieteni, părinți etc., te fac să fi indecis și să nu mai vrei nici măcar să te apuci de slăbit.

Dacă și tu te afli sau te-ai aflat în situația aceasta îți arătăm câteva mituri despre slăbit. Astfel o să poți să eviți sfaturile neadevărate ale cunoștințelor.

Alimente magice

Nu există alimente magice care te ajută să slăbești doar pentru că nu consumi nimic altceva doar acel aliment. Organismul tău are nevoie de o alimentație sănătoasă. Dacă mănânci un singur lucru zile întregi o să ajungi să ai dureri de burtă și să îți fie scârbă de alimentul respectiv. Important este să știi câte calorii consumi și să nu mergi sub și peste caloriile necesare ție.

Abdomene

Toată lumea știe că dacă faci abdomene atunci o să scazi din burtă. Corect și incorect. Dacă ai o alimentație sănătoasă și faci sport 30-40 de minute pe lângă abdomene atunci o să ai un corp de invidiat. Abdomenele în sine nu îți sculptează pătrățele și un corp sexy. Asta pentru că nu poți slăbi doar dintr-o parte a corpului.

Mai puține mese, mai mult slăbit

Faptul că tu te înfometezi sau mănânci doar o dată sau de două ori pe zi nu te face slabă. Mănâncă de mai multe ori dar puțin . Ai nevoie de 5 mese pe zi. Trei mese principale și două gustări, astfel o să ai constant o senzație de sațietate. Dacă ai constant o senzație de sațietate atunci o să eviți momentele când tânjești după dulciuri și chipsuri nesănătoase.

Strictețea dietei

Nu știu de ce, dar cu toții căutați diete cât mai dure și stricte bazate pe o alimentație nesănătoasă . Aceste diete te fac să te înfometezi ,iar din această cauză după dieta menționată o să revină toate kilogramele, însă dublu fată de cele avute datorită efectului Yoyo.

Mâncatul seara

Cu toții știm dietele „nu mânca mic dejun”, iar după îți mai spune sa nu mănânci nici seara.Serios? Și când anume ar trebui să mâncăm cina? După masa la 3? Fetelor mâncați liniștite cina la 7-8 seara. Dacă voi urmați planul cu cele cinci mese pe zi atunci gustările o să vă împiedice să mâncați mult la cină.

 

Mult noroc doamnelor!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici