5 pași ca să slăbești rapid 5 kilograme

0
426

Dacă vrei să îți îmbunătățești stima de sine cât mai curând posibil, cea mai bună metodă prin care îți poți atinge așteptările este să ajungi la greutatea ideală. Acestea fiind spuse, nu rămâne decât să urmezi pașii pe care i-am adunat mai jos. Nu trebuie să te înfometezi, să investești în suplimente nesigure pentru slăbit sau să îți dublezi munca depusă la sală. În loc de asta, înceracă această abordare flexibilă care îți permite să slăbești fără să îți ruinezi viața. Alege să incluzi pașii enumerați în stilul tău de viață timp de șapte zile consecutive. Dacă ești o fire ambițioasă, o poți face și mai multe zile. Cu cât mai multe schimbări vei face în stilul tău de viață, cu atât mai multe kilograme vei pierde.

Așadar, iată pașii despre care vorbeam:

  1. Bea apă cât de des poți.                                                                                   Energizant, smoothie, bere, toate conțin în jur de 100 de calorii și nici nu îți dau senzația de satietate pe care ți-ar da-o 100 de calorii de mâncare. Alte lichide pot avea un grad mare de sodiu și carbohidrați, care păcălesc corpul tău să rețină apa și astfel devii ”pufoasă”. Apa, de cealaltă parte, are zero calorii și carbohidrați, foarte puțin sodiu, făcând din aceasta băutura perfectă pentru slăbit. Dacă apa simplă este prea plictisitoare, adaugă felii de lămâie sau frunze de mentă.Imagine similară

2. Schimbă carbohidrații procesați cu legumele

Imagini pentru legume

 Carbohidrații din orezul alb, spaghete, sandwich nu sunt indicati deoarece sunt digerați foarte repede și senzația de foame revine în scurt timp. În loc să înlocuiești aceste alimente cu cereale integrale, alege legume: în locul orezului alege conopida, în locul chpsurilor alege morcovii. Carbohidrații din aceste alimente sunt digerați mai încet decât ceilalți, astfel că vei rămâne saturată pentru mai mult timp.

3. Fă exerciții de cardio 30 de minute pe zi

Imagini pentru exerciții cardio

Orice exercițiu care îți face inima să bată mai tare va arde calorii. Dar vei folosi mai multe calorii dacă alegi o rutină de cardio care angajează mai mulți mușchi simultan. Vei arde mai multe calorii pe sesiune dacă vei include în antrenamentul tău exerciții alternate, unele de intensitate mare cu unele de intensitate mică. Experții nu știu exact cum să explice de ce acest tip de antrenament funcționează, dar are efecte vizibile.

4. Mănâncă somon

Acest pește conține nutrienți care ajută în construirea mușchilor și dau o strălucire naturală pielii.

Imagini pentru somon

5. Fă sacrificii în mâncare

Renunță la acele alimente care îți plac atât de mult, dar au atât de multe calorii și îți fac mul rău. Chipsurile sau ciocolata sunt dorite de toți oamenii, dar acestea conțin multe calorii. Să renunți la ele din când în când, cu siguranță te va ajuta să slăbești.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici