5 paşi pentru o slăbire rapidă 

0
432

Cu toţii ne dorim să scăpăm de kilogramele în plus . V-am strâns unele informaţii care va pot ajută in lupta cu greutatea .

1.Renunţă la băuturile acidulate 

Băuturile dulci acidulate conţin îndulcitor artificiali, cafeină şi diverse tipuri de sirop. Acestea sunt dăunătoare, crescând riscul la diabet, câştigarea în greutate şi tot odată slăbesc rezistența osoasă.Pe deasupra afectează sănătatea dentară. În niciun fel nu sunt benefice pentru tine,  înafară că au un gust bun. Înlocuieşte aceste sucuri acidulate cu apă, diverse ceaiuri , câte o cafea simplă fără zahăr şi zeama diverselor fructe care conţin multe vitamine benefice.

2.Controlează porțiile de mâncare 

Știu că e mai ușor să pui o farfurie mare de shaorma şi să mănânci tot ,însă aşa siguri nu o să slăbești! Dacă doreşti să slăbeşti trebuie să pui mâncarea în farfurii mai mici, astfel nu poţi să pui mai multă mâncare decât mărimea farfuriei şi nu ,nu ai voie să pui de două ori. Iar din cantitatea de mâncare încearcă să mănânci doar 60-70% din farfurie evitând astfel să mănânci mai mult decât este necesar.

4.Bea apă 

Cu toții știm ca este benefic să bem multă apă, însă puțini sunt conştienţi că astfel putem să şi slăbim. Apa elimină toxinele din organism, iar dacă bei 6-8 pahare de apă într-o zi poţi ajunge să consumi cu 200 de calorii mai puţin ca de obicei. Astfel ajungând ca într-o săptămână să pierdeţi 1400 de calorii. O să observi că o să ai mai multă energie şi o să fie mai ușor să slăbeşti.

5.Cură de detoxifiere

Sunt multe căi prin care poţi să îţi detoxifici organismul. Unii nu pot slăbi din cauza toxinelor aflate în organismul  lor ,indiferent de dietele pe care le încearcă sau sporturile pe care le practică. Cele mai renumite moduri de detoxifiere a organismului sunt anumite ceaiuri si minerale. Acestea te ajuta prin eliminarea toxinelor din organism şi ajută la funcţionarea maximă a acestuia.  Unii slăbesc pe durata detoxifierii. Însă unii sunt nevoiţi să ţină dietă după detoxifierea respectivă pentru a ajunge la greutatea ideală. Sunt unele ceaiuri care necesită şi o dietă pentru succesul detoxifierii.

 

Baftă la pierderea în greutate!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici