Amorul te ajută să slăbești

0
742

Prin amor ne manifestăm dragostea față de persoana iubită, ne relaxăm sau avem pur și simplu un moment de plăcere. Dar câți dintre noi suntem conștienți de faptul că putem slăbi printr-un moment de plăcere cum este amorul? În timpul actului sexual bătăile inimii sunt accelerate și corpul nostru arde calorii. Toate aceste lucruri au fost afirmate și demonstrate de către specialiști, dar dacă nu ne crezi pe cuvânt, poți chiar să încerci și să verifici pe propria piele. Nu vei avea nimic de pierdut, ba chiar numai de câștigat. Partenerul tău va fi încântat de idee și va coopera cu siguranță, ajutându-te să arzi câteva calorii.

Dezbrăcarea

Imagini pentru iti dezbraci partenerul

Specialiștii italieni afirmă că numai prin faptul că îți dezbraci partenerul poți să arzi până la 10 calorii. Dacă partenerul tău îți desface sutienul cu dinții, arde aproximativ 90 de calorii. Pe lângă faptul că acest moment face parte din preludiu, te și ajută să elimini câteva calorii.

Săruturile

Imagine similară

Specialiștii sunt de părere că arzi în jur de 90 de calorii prin sărut, dacă se întâmplă să stai într-o poziție mai puțin confortabilă. Cu cât sărutul este mai pasional, cu atât mai multe calorii vei arde.

Masajul

Imagini pentru masaj

Cui nu-i place un masaj bun și relaxant? Făcând masaj poți să arzi până la 80 de calorii pe oră. Prin masaj lucrezi mai mulți mușchi în același timp, dar oferi și plăcere partenerului.

Dansul 

Imagini pentru dans senzual

Dacă ești o persoană romantică, află că poți elimina calorii printr-un dans senzual alături de partenerul tău. Specialiștii spun că poți să arzi până la 103 calorii în jumătate de oră de dans.

Amorul

Imagini pentru amor

Poți să arzi 150 de calorii pe oră făcând amor. Cheia în eliminarea a cât mai multe calorii este să te miști cât mai mult în timpul actului sexual.

Sexul oral

Imagini pentru sex oral

În acest moment vei arde cele mai multe calorii, fie că oferi, fie că primești. Arzi în jur de 238 de calorii deoarece toți mușchii tăi vor fi încordați, chiar dacă nu te miști.

Tot ce presupune amor, pe lângă plăcerea oferită și primită, înseamnă și ardearea de calorii. Așadar, ce metodă mai plăcută și mai ușoară există pentru slăbire dacă nu amorul?

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici