Apă pentru o slăbire rapidă

0
473

Această metodă de slăbire nu presupune înfometare și consumul exclusiv al apei. Doar trebuie să consumi mai multă apă ca în mod normal și de asemenea după unele reguli.
Este o metodă foarte eficientă pentru cei care doresc să slăbească . Această dietă promite un minus de 5 kilograme în desfășurarea unei săptămâni și jumătate. Consumarea apei ridicate accelerează metabolismul, reduce celulita, previne constipația și cel mai important scade pofta de mâncare.

V-am adus un program eficient pentru o slăbire cât mai eficientă.:

Începeți dimineața cu un pahar de apă caldă cu puțină zeamă de lămâie. Lămâia detoxifică organismul și te ajută să slăbești cât mai rapid posibil.

Încercați să consumați cât mai multă apă cu putință chiar și în cazul în care nu vă este sete. De asemenea ar fi convenabil să consumați apă în timpul fiecărei mese.
Nu este permis consumarea altor lichide înafară de apă plată. Apa minerală conține gaze care vă pot balona.

Înaintea și în timpul fiecărei mese consumați minim un pahar cu apă . Apa este foarte benefică pentru că reduce foamea astfel nu o să vi se facă foame atât de repede și o să consumați mai puține alimente. De altfel apa rece accelerează metabolismul oferindu-vă un organism mai activ în urma căruia o sa slăbiți rapid și eficient.

Cu riscul ca in decursul serii să vizitați toaleta de mai multe ori, înainte de culcare beți una sau două pahare cu apă.

Pe tot parcursul dietei trebuie să adoptați o alimentație sănătoasă, iar mesele dumneavoastră trebuie să fie unele moderate care să vă ajute să slăbiți eficient.
Consumați multă supă, însă încercați să evitați cartofii și fasolele.
Dacă doriți ca dieta să fie cât mai eficientă ar fi convenabil să faceți un minim de exerciții fizice pe zi. În ceea ce privește mesele acestea trebuie să fie 3 mese principale.
Reduceți consumul carbohidraților, iar zahărul este preferabil să nici nu consumați, dar dacă nu puteți sta neapărat fără zahăr atunci înlocuiți zahărul cu îndulcitori sau miere. Iar dacă poftiți ceva dulce atunci consumați un pic de ciocolată amăruie. Cu cât este ciocolata mai amăruie cu atât conține mai puține calorii favorizând dieta și silueta dumneavoastră.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici