Batoanele pentru slăbit

0
472

Oare aceste alimente alimentare pot topi kilogramele de pe noi? Oare sunt soluția noastră pentru o siluetă ideală?  Dacă ți-ai pus și tu aceste întrebări atunci te invit să lămurim situația  .

 

Femeile cred cu tărie în aceste alimente și susțin cu mâna pe inimă că acest aliment este cheia către slăbirea eficientă . Aceste femei ajung să consumă numai batoane pentru slăbit și prin urmare este ceva normal că slăbesc . Dacă consumi 3-4 din aceste batoane pe zi, acestea pot avea împreună o energie calorică mică , undeva la 300-400 de calorii. Un om are nevoie de atâtea calorii consumate încât să corespundă cu cele folosite.

Aceste batoane sunt într-adevăr delicioase însă dacă mănânci doar acest aliment pot să îți faci singur rău  . Dacă nu consumi suficiente calorii poți fi obosită ,să ai dureri de cap și să te îmbolnăvești. Așadar nu fă asta!  Mai bine adoptă o alimentație sănătoasă cu exerciții fizice zilnice și o să ai un succes garantat. Pentru un slăbit sănătos ai nevoie de răbdare și de timp.

Au fost întrebați și unii medici despre efectul acestor batoane pentru slăbit.Părerea acestor medici este că ȋntr-un fel aceste batoane sunt sănătoase pentru că conțin puține calorii, dar nu ajută cu nimic procedura slăbirii.

Aceste batoane au un nivel ridicat de valoare energetică. Astfel îți dă energie însă în niciun fel nu te ajută sa slăbești. Este bine într-un fel pentru că primești energie pentru exercițiile fizice și activitățile tale de zi cu zi.

Nu este recomandat consumarea lor în locul meselor principale, fiindcă aceste mese conțin elemente nutritive de care organismul nostru are neapărat nevoie.

Este un foarte bun înlocuitor al zahărului și al dulciurilor. Astfel este o soluție excelentă pentru momentele în care poftești ceva dulce însă nu ți-ar fi de folos dacă ai mânca prăjituri sau dulcegării de genul.

 

Concluzia este că aceste batoane nu sunt nesănătoase însă nu este recomandat consumarea lor în exces.Sunt gustări delicioase, dar nu sunt bune pentru organismul vostru ca să fie înlocuitorul unei diete sănătoase.Cu mult mai bine este o alimentație sănătoasă!

 

Sper că întrebările voastre au fost lămurite și că v-am fost de folos.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici