Bea ceai ca să slăbești

0
663

Numeroase studii științifice au demonstrat faptul că persoanele care consumă ceai slăbesc mai repede decât cei care nu au baut ceai. Pregătește-ți geanta de sală, ia cu tine o sticlă cu ceai și dă-i drumul!

Dacă vrei să observi efectele ceaiului asupra ta, respectă sfaturile de mai jos:

Alege tipul de ceai potrivit

Imagini pentru ceai

Este important ca ceaiul pe care îl bei să fie unul pe gustul tău, ca să nu transformi această băutură cu numeroase efecte pozitive în ceva neplăcut.De asemenea, dacă ești una dintre persoanele care vor să slăbească, ar trebui să știi și care sunt cele mai bune tipuri de ceai pentru slăbire.

Cele mai eficiente: ceaiul verde, ceaiul alb

Cu efect moderat: ceaiul negru

Cu puține efecte: ceaiul decafeinizat sau cel din ierburi

Dăunător: ceaiul dulce, ceaiul dietetic

Bea ceai în fiecare zi

Imagini pentru ceai

Fă-ți un obicei din a bea ceai. Găsește modalități prin care să faci din acest obicei ceva sănătos, dar și plăcut. Bea o ceașcă de ceai în fiecare dimineață și în fiecare după-masă, iar seara poți alege unul fără cofeină. Poți înlocui cafeaua de dimineață cu o cană de ceai, sau îl poți consuma în zilele toride de vară sub formă de iced tea.

Nu adăuga nimic în ceai

Imagini pentru ceai

Consumă ceaiul cât mai simplu. Zahărul îi va distruge orice efect benefic în slăbire. Trebuie să te obișnuiești cu ceaiul în starea lui pură, să îl consumi în cantitate mare fără să adaugi zahăr.

Bea ceai când ai pofte

Ceaiul este o modalitate excelentă pentru a regla metabolismul. Pentru rezultate mai bune, bea ceai de fiecare dată când simți nevoia să mănânci ceva dulce sau nesănătos. O ceașcă de ceai călduț va fi suficientă pentru a evita tentațiile.

Ai grijă la ceaiurile dietetice

Imagini pentru ceai

Ceaiurile dietetice au gust asemănător cu ceaiul negru sau cel din ierburi, dar au efecte laxative. Din acestă cauză, ceaiurile dietetice trebuie consumate cu moderație. Acestea pot cauza stare de vomă, diaree persistentă, dureri abdominale, deshidratare, stări de leșin etc.

Conceptul de ”ceai dietetic” este fals. Oricare ceai neîndulcit și natural poate să slăbească. Ceaiul dietetic acționează ca laxativ și doar curăță colonul după ce tu deja ai consumat caloriile. Poți să pierzi în greutate prin eliminarea apei, dar nu vei slăbi din grăsime.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici