Bea suc dacă vrei să slăbești

0
601

Consumul de suc este un nou tip de dietă care se axează pe sucul din legume și fructe consumat în loc de mâncarea propriu-zisă sau în locul gustărilor obișnuite.

Există numeroase beneficii asociate sucului, inclusiv pierderea în greutate și bogăția de vitamine și minerale pe care le obsoarbe corpul. În plus, cunsumul de suc este o variantă simplă și delicioasă de a introduce mai multe fructe și legume în dietă, în special pentru oamenii care nu sunt mari fani ai fructelor sau legumelor.

Urmând o dietă bazată pe suc te poate ajuta să slăbești, mai ales atunci când dieta este combinată și cu exerciții fizice. Urmează pașii de mai jos pentru rezultate vizibile pe corpul tău.

Cumpără un storcător

Imagini pentru storcator si fructe

”Unealta” esențială în dieta bazată pe suc este storcătorul. Fie că este unul manual, fie că este unul electric, storcătorul este esențial în bucătăria oricărei persoane care dorește să slăbească sau să aibă un stil de viață sănătos.

Storcătorul electric este varianta mai scumpă, dar acesta are avantajul că lasă mai multă pulpă în suc, ceea ce înseamnă mai multă fibră în sucul tău.

Storcătorul manual separă sucul de pulpă, iar asta poate fi un minus în anumite cazuri. De asemenea, trebuie să îți folosești mâinile, iar asta pote fi uneori obositor. Cu toate acestea, pentru cei care vor să obțină sucul dintr-o lămâie sau portocală, storcătorul manual este o soluție foarte bună.

Cumpără suc proaspăt 100% natural

Imagini pentru sucuri naturale

Multe sucuri sunt destul de scumpe. Dar dacă îți dorești să urmezi o dietă bazată pe suc, încearcă să cumperi sucuri naturale 100%. Evită să cumperi cocktail-uri din fructe sau concentrate de fructe înghețate pentru că acestea au, de cele mai multe ori, zahăr, arome și conservanți deloc sănătoși.

Achiziționează multe fructe și legume

Imagini pentru fructe si legume

Un alt pas important în dieta bazată pe suc este să ai o varietate de fructe și legume la îndemână. Pentru mai multă flexibiliate și varietate în sucuri, poți cumpăra atât fructe și legume proaspete, cât și congelate.

Ca  regulă, sucul tău ar trebui să conțină trei sferturi legume și un sfert fructe. Fructele conțin zahăr, iar acest lucru poate fi nesănătos, dacă este in cantitate mare.

Fructele și legumele congelate îți permit să le păstrezi pentru mai mult timp, chiar dacă sezonul lor a trecut. Ai grijă ca atunci când le cumperi să citești etichetele pentru a te asigura că nu conțin zahăr.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici