Bucătăria perfectă pentru slăbit

0
513

Îți dorești să slăbești câteva kilograme ca să îți menții sănătatea? Dieta și exercițiile te pot ajuta să slăbești. Dar modul în care îți pregătești mâncarea va avea un mare impact asupra sănătății tale și în abilitatea de a slăbi. Măsurarea corectă a cantităților de mâncare și abilitatea de a pregăti mâncarea rapid, cu siguranță te vor ajuta să atingi greutatea mult dorită și să o menții, de asemenea. Secretul este să alegi ustensile și vase potrivite, unele care încurajează mâncarea sănătoasă și implicit slăbirea.

Investește într-un blender

Imagini pentru mixer vertical

Lichidele precum supele și smoothie-urile sunt o variantă excelentă pentru slăbire. Acestea pot fi făcute din numeroase fructe și legume sănătoase. Una dintre cele mai bune dispozitive pentru gătit supe, smoothie, dressinguri cremoase și sărace în calorii, este un blender pe care îl poți ține în mână fără dificultate sau un mixer vertical. Nu numai că face prepararea mai simplă, dar și rapidă. Ai grijă la următoarele aspecte atunci când alegi un blender sau mixer vertical:

  • ușor de folosit
  • ușor de spălat
  • mâner ergonomic din cauciuc
  • recipient rezistent
  • garanție

Investește într-un curățător de legume

Imagini pentru curătător de legume

Nu contează dacă eviți carbohidrații sau vrei doar o felie de brânză, un curățător de legume poate fi cea mai bună ustensilă pentru slăbit. Ai grijă ca dispozitivul să aibă o formă bună, lame ascuțite și să poată fi utilizat pe cat mai multe alimente fără să le piardă din proprietăți. Alege unul cu mâner din cauciuc. Îl poți folosi chiar și pe brânză sau pe ciocolată, pentru mai puține calorii.

Investește într-o răzătoare

Imagini pentru razatoare

Mulți oameni care încearcă să slăbească se tem că mâncarea lor nu va avea gust și savoare. Cu toate acestea, folosind o răzătoare pentru brânză sau diferite coji de fructe sau legume aromate, vei adăuga gust și savoare mâncării tale, fără prea multe calorii.

Investește în lingurițe și alte măsurători

Imagini pentru masuratori de bucatarie

Acestea te vor ajuta să adaugi cantitatea potrivită în fiecare rețetă, dar și să controlezi mărimea porțiilor de mâncare. Alege măsurători din care poți gusta, de tipul unui polonic. Evităle pe cele care au un mâner greu pentru că îți vor îngreuna posibilitatea de a alege cantitatea potrivită.

Dacă vrei să slăbești, pe lângă lingurițe pentru măsurat, cumpără și căni destinate aceluiași lucru. Ai grijă să fie unele dintr-un material ușor.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici