Caloriile şi slăbitul eficient

0
566

Cel mai important lucru când vrei să slăbești sunt caloriile  .Dacă ai deja o alimentație sănătoasă, dar tot nu poți slăbi cât ai dori atunci trebuie să te anunț că cauza acestui fapt sunt numărul de calorii.

Degeaba ai o alimentație sănătoasă dacă mănânci mai multe calorii decât ar fi ideal.

 

Nu numai calitatea contează. Trebuie sa fie un echilibru între calitate și cantitate. Este inutil să mănânci toată ziua fructe cu gândul că astfel vei ajunge să ai trupul pe care îl dorești atâta de mult. În plus fructele conțin glucide care înseamnă zahăr, iar zahărul doamnele mele îngrașă. Și noi nu dorim asta desigur .

În locul fructelor ar fi mai benefic pentru  tine să consumi proteine precum carnea slabă și ouăle. Combinate cu un fruct pe zi și salate sănătoase sunt niște soluții extraordinare pentru a arde grăsimile acumulate în timp.Dacă ai toate acestea pregătite și știi ce trebuie să mănânci ca să slăbești rapid și eficient atunci o să îți spun și câte calorii ar fi bine să mănânci ca să scapi de kilogramele în plus.

Aceste numere diferă de la bărbați la femei și depinde de asemenea de nivelul de activitate a fiecăruia.

Bărbați :

Bărbații ard în fiecare caz mai multe calorii decât noi femeile. Dacă bărbatul nu face niciun efort fizic corpul lui poate arde fără niciun pic de efort 2200 de calorii, iar dacă consumă la fel de multe calorii atunci astfel își menține greutatea. Dacă face sport minim de 3-4 ori pe săptămână atunci organismul lui va arde 2800 de calorii și va avea nevoie de 2800 de calorii consumate.

Femei:

Din păcate noi femeile ardem mai puține calorii decât bărbații .Femeile care nu fac sport ard 1800 de calorii și au nevoie de tot atâtea calorii consumate ca să își mențină forma. Cei ce fac sport regulat ard 2100 de calorii și au nevoie de tot 2100 de calorii consumate.

 

In ambele cazuri dacă doresc să slăbească trebuie să renunțe la 500 de calorii și să facă sport lângă alimentația sănătoasă. Dacă doriți să vă numărați caloriile sunt unele aplicații cu care vă puteți numără caloriile pe fiecare zi în parte.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici