Când să mănânc ca să slăbesc?

0
501

Mulți oameni afirmă că secretul pentru o dietă eficientă și o siluetă de invidiat este în respectarea meselor și orelor în care ar trebui să fie acestea. Vă arătăm care sunt ultimele studii care arată că orele la care mâncăm ne influențează dieta si silueta.

 

Momentele potrivite pentru a mânca :

 

După studiile arătate momentul potrivit pentru micul dejun este între orele 7:00-8:00 ,ora ideală fiind 7:20 .

 

După aceasta vine prânzul al cărui moment potrivit este între orele 12:30-13:00 , ora ideală fiind 12:38 .

 

Ultima este cina. Momentul potrivit este între orele 18:00-18:30.Iar ora ideală este 18:15.

 

Cercetările au fost făcute în colaborare cu 100 de oameni. Acești oameni au fost întrebați dacă este important ora în care consumă mesele principale încât să își mențină forma sau să slăbească. 84% dintre oamenii care țineau dietă au considerat ora în care își consumă mesele foarte importantă.

Unii oameni sunt obișnuiți să sară peste micul dejun. Experții au cerut opinia oamenilor și despre acest subiect. Din cei 100 de oameni 90% a considerat că micul dejun este foarte importantă și că cei care își mănâncă micul dejun regulat au mai mari șanse să slăbească. Așadar dacă până acum ai sărit peste micul dejun atunci ar fi mai benefic să iți schimbi acest obicei.

 

Acești oameni ne-au dezvăluit și un secret important care ne influențează mult dieta. La cină trebuie să consumăm mai puține calorii ca la prânz .

 

Dacă dorești să slăbești nu este bine să sari nu numai micul dejun ci nici măcar o masă. Trebuie să ai o alimentație sănătoasă și echilibrată, altfel îți faci dieta mai dificilă.

Experții au descoperit încă un lucru interesant și anume că cei care mănâncă între orele 19:00-23:00 sunt mai predispuși să consume mult mai multe calorii decât ar consuma daca ar mânca la 18:15 și implicit să se îngrașe.

 

Dacă organismul se obișnuiește cu orele în care sunt consumate alimentele acesta își va accelera metabolismul ajutând corpul să ardă mai multe calorii.

 

Deci în concluzie mănâncă sănătos, fă măcar puțină mișcare și cel mai important respectă orele în care mănânci!

Unele obiceiuri pot fi schimbate repede altele nu, depinde doar de tine cât de mult îți dorești .

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici