Cât şi în cât timp trebuie să slăbeşti?

0
462

Indiferent de numărul kilogramelor de care dorești să scapi trebuie să aduni informații ca să poți porni pe un drum corect. Sunt foarte multe metode prin care poți slăbi ,unele eficiente altele nu. Nu fiecare metodă eficientă este însă și una sănătoasă. Trebuie însă să găsim metodele sănătoase pentru că pe urma dacă nu ai sănătate degeaba arăți bine.

Îți arătăm câteva reguli de bază care te vor ajuta să scazi în greutate .Aceste sfaturi pot deveni rapid obiceiuri dacă sunt executate corect.

 

Dacă consumi la fel de multă energie cât consumi atunci o să reușești să îți menții greutatea corporală constantă. Însă dacă consumi mai multă energie decât folosești atunci o să ajungi să te îngrași. Așadar dacă vrei să slăbești trebuie să consumi mai puțină energie decât folosești. După cum vezi greutatea ta depinde foarte mult de caloriile arse și consumate. Concentrează-te pe calorii și atunci cu siguranță vei slăbi sănătos și eficient. Poți să descarci și aplicații cu care să îți numeri caloriile consumate în fiecare zi. Astfel nu o să depășești limita de calorii pe care trebuie să le consumi.

 

Este greu să menții greutatea ideală. Cea care are 50 kg are nevoie de mai puține calorii decât cel care are 100 kg. Stilul de viață influențează foarte mult greutatea ta actuală. Trebuie să faci multă mișcare pentru că multă mișcare înseamnă multe calorii arse.

 

Dacă vrei să slăbești cât mai eficient trebuie să combini cele două metode. Combini reducerea caloriilor ( renunți la câteva mâncăruri) cu exerciții fizice zilnice și ai rețeta perfectă pentru o siluetă perfectă.

 

Experții în dietă și mișcare spun că cel mai eficient și sănătos este să slăbim 1 kg pe săptămână.

 

Deci în concluzie poți scăpa de kilogramele nedorite prin modificarea stilului tău de viață reducând aportul caloriilor. Activitatea fizică regulată este al doilea lucru pe listă. Acesta îți va menține trupul sănătos și nu va lasă apariția vergeturilor în urma slăbirii.

 

Acesta este cel mai sănătos mod prin care poți slăbi. Înfometarea este o metodă inutilă și în plus după te mai și îngrași înapoi, însă dublu fată de greutatea inițială.

Mult succes!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici