Ce mâncăruri să eviţi dacă vrei să slăbeşti 

0
502

Cu toţii ne spun ce trebuie să mâncăm dacă dorim să slăbim, dar nimeni nu ne spune ce NU trebuie să consumăm în cazul în care dorim să scăpăm de câteva kilograme care sunt prezente, dar nedorite.

Vă prezint câteva din categoria „Ce nu ai voie să consumi atunci când vrei să slăbeşti”.

Sucurile carbogazoase

Aceste sucuri conţin multe aciduri care sunt dăunătoare pentru organismul nostru. 100 ml de suc conţine 42 de calorii, astfel dacă consumăm 2,5 litri de suc atunci consumăm 1050 de calorii. Acestea le puteţi înlocui cu apă,  cafea şi sucuri naturale din zeama a mai multor fructe.

Pâinea albă

Ar fi bine dacă te-ai gândi de două ori înainte să înfuleci 5-6 felii de pâine,  fiindcă o felie de 25 gr. conţine până în  70-90 de calorii. O pâine întreagă ajunge să conţină până în 900-1000 de calorii. Dacă doreşti să pierzi din greutatea actuală îţi propun să înlocuieşti pâinea albă cu pâine integrală (de secară spre exemplu) .

Dulciurile

În afara faptului că sunt pline de calorii afectează şi smalţul. În ultimul timp oamenii consumă multe dulciuri in felul acesta a crescut şi numărul oamenilor obezi.  Unele dulcuri ca ciocolata amăruie sunt benefice organismului ,dar trebuie consumate cu moderație.

Alcoolul

Alcoolul este un mare inamic al dietei tale. Conține multe calorii,  iar cu o singură scăpare îți sabotezi toată dieta și îți distrugi toate progresele. Doar 100 ml de șampanie conține 300 de calorii, iar 100 ml de vin roșu conține 150 de calorii. Așa că dacă ești la un party mai bine bei limonadă sau apă.

Chipsuri

În primul rând chipsurile sunt grăsimi goale care conțin multe calorii.În al doilea rând acestea nu oferă o senzație de sațietate ,așadar nici nu observi când mănânci două pungi întregi. Înlocuiește chipsurile cu alune și fructe. Acestea oferă sațietate și sunt bune pentru organismul tău.

Sunt multe alimente care pot fi numite bune pe care să le consumați în timpul dietei și altele rele care să le evitați pe perioada acestora. Însă depinde de voi ,de obiceiurile voastre și de organismul vostru ce anume vă ajută.

Mult noroc la atingerea scopurilor voastre!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici