Ce ne recomandă nutriţioniştii ca să slăbim?

0
363

De obicei nutriționiștii realizează diete personalizate pentru că toți suntem altfel. Însă sunt unele reguli de bază pe care le recomandă pentru toți.

Dacă dorești să slăbești sănătos fără înfometare atunci citește următoarele sfaturi de la nutriționiștii profesionali.

1.Făinoasele și îndulcitorii

Acestea ne îngrașă și trebuie să le eliminăm dacă dorim să slăbim. Dacă dorești să ai o alimentație sănătoasă chiar dacă nu vrei șa slăbești atunci elimină aceste alimente pentru protejarea sănătății tale pe termen lung.

2.Băuturi acidulate

Aceste băuturi conțin prea mult zahăr. Zahărul este bun ,dar numai în cantități mici și doar din când în când. Alegeți apă plată în loc de aceste lichide îndulcite și care conțin o mulțime de coloranți artificiali. Pe de altă parte sucurile naturale trebuie amestecate cu apă pentru că conțin și ele zahăr.

3.Renunţă la zahăr

Nu îți spunem să nu mănânci deloc dulce. Din când în când ai voie să mănânci o bucățică de ciocolată amăruie. În loc de zahăr poți folosi sirop de arțar care este dulce însă este un aliment benefic.

4.Produse de patiserie

Din păcate trebuie să renunți de tot la aceste produse .Ele conțin margarină. Și ce înseamnă dacă conține margarină?  Înseamnă că acest produs îngrașă. Așa că dacă ne este pe plac, dacă nu , tot trebuie sa renunțăm la acest aliment.

5 . Pâine

Cu toții mâncăm pâine zi de zi și mai și exagerăm câte o dată în consumarea acestui aliment .Însă acesta ne influențează foarte mult dieta și succesul slăbirii. Trebuie să renunți la pâinea albă . În locul acestuia alege mai degrabă pâine integrală spre exemplu pâinea de secară  . Sunt mai sănătoase și nu conțin atât de multe calorii asigurându-ne un succes sigur.

6 .Prăjelile

Trebuie să eliminăm și prăjelile. Aceste sunt pline de ulei și conțin o mulțime de calorii  . Ai voie să guști din aceste prăjeli doar la evenimente speciale ,dar in rest îți este interzis consumarea lor.

 

Acestea sunt sfaturile nutriționiștilor care dau dovadă de experiență și profesionalism când vine vorba de clienții lor. Deci in concluzie totuși nu vorbesc prostii. În cazul în care dorești mai multe sfaturi atunci poți să te duci la un nutriționist .

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici