Ce trebuie să faci ca să slăbeşti cu bicarbonat?

0
959

Bicarbonatul de sodiu este folosit în nenumărate moduri: în frumusețe, igienă și de ademenea și în sănătate. Dar știai că poți să folosești acest ingredient și în lupta ta cu kilogramele în plus?

În combinație cu lămâie este soluția ta perfectă pentru silueta dorită de tine.

Are nenumărate beneficii pentru organismul tău ca :

– detoxificarea ficatului

-reglează nivelul de grăsimi din sânge

-reglează nivelul de zahăr din sânge

Dacă dorești să slăbești cu această soluție atunci o să îți spun procesul de preparare a acestui amestec :

Avem nevoie de :

-apă

-bicarbonat de sodiu

-lămâie

Această cură este interzis pentru cei care au gastrită  .

 

Cum se consuma :

Trebuie să amesteci întru-n pahar cu apă jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și zeama unei lămâi întregi .Acest amestec trebuie consumat în fiecare dimineață pe stomacul gol.

 

Vă spun încă câteva beneficii ale bicarbonatului de sodiu :

Deja din timpul bunicilor noștri bicarbonatul de sodiu era cunoscut pentru efectele sale antiacide. Mulți se plâng pentru că le arde stomacul. Acest fapt se datorează acizilor din organismul nostru, iar bicarbonatul de sodiu neutralizează acești acizi din stomac.De altfel organismul nostru are în mare parte a timpului nevoie de sodiu din surse naturale. Nu trebuie confundat cu sodiul din sarea de masă.

Surpriză!  Bicarbonatul de sodiu este o soluție și contra multor boli. Cea mai mare parte a bolilor supraviețuiesc ȋntr-un organism care conține mulți acizi. Fără acizi , într-un organism alcalin acesta nu are șanse. În cazul unei răceli când apar primele simptome ( tuse, strănut, durere de cap)  bicarbonatul poate lua lupta cu bacteriile acestei boli. Bicarbonatul de sodiu ucide virușii și te scapă de răceală. Astfel poți preveni o răceală.

 

După cum vezi bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat în nenumărate moduri. Un plus al acestui aliment este că este foarte ieftin și îl găsim în fiecare magazin. Nu trebuie să cheltuim mulți bani și să căutăm luni întregi până când în final găsim ce am căutat, dar prin urmare nici măcar nu funcționează.

 

Trebuie să aveți însă foarte mare grijă să nu consumați în locul bicarbonatului de sodiu dintr-un alt pliculeț  : bicarbonatul de amoniu  !

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici