Cea mai bună metodă de slăbit

0
624

Dacă vrei să dai câteva kilograme jos înainte de următoarea vacanță, vechea metodă legată de calorii poate fi eficientă. Combină o dietă sănătoasă cu multe exerciții și, în scurt timp, corpul tău va transforma grăsimea în energie. Vei slăbi, chiar foarte mult, depinde de cât de mult vei mânca și de cât de multe exerciții vei face.

Imagini pentru slaba

Dar veteranii în diete știu că până la urmă caloriile se vor depune înapoi pe corp, iar greutatea va crește înapoi în cele din urmă. Atunci când scazi numărul caloriilor, corpul tău va lupta în mai multe feluri. Primul semn va fi starea de foame. Foamea poate fi foarte puternică. Poți să o ignori câteva zile, săptămâni, luni, poți să o păcălești bând multă apă sau plimbându-te, dar este imposibil să o ignori permanent.

Atunci când te simți înfometat, corpul tău încearcă să conserve energia. Asta înseamnă că vei arde mai puține calorii și vei fi nevoită să mănânci și mai puțin, mai puține calorii. Continui să faci asta pentru un timp îndelungat și în cele din urmă, creierul tău se va obișnui cu tine înfometată. Răspunsul lui dat corpului tău va fi că trebuie să păstreze toate caloriile pe care le înghiți, exact acel lucru pe care vrei să îl eviți.

Imagini pentru alimente sănătoase

Ce trebuie să faci cu adevărat? Mănânci mai mult, dar alimente sănătoase. De exemplu: avocado, ulei de măsline, nuci, unt de arahide, salate, ciocolată neagră. Timp de două săptămâni încearcă să incluzi în alimentația ta aceste alimente și să tai carbohidrații rafinați, chipsurile, covrigii, prăjiturile, pâinea și alte gustări procesate precum și legumele cu amidon – cartofii. Urmând aceste sfaturi, foamnea va dispărea în timp ce corpul tău va înceta să mai depoziteze grăsime. Legumele fără amidon, fructele, peștele, carnea, fasolea sunt toate incluse în meniu. Le poți consuma la nesfârșit. După două săptămâni de alimentație corectă poți să consumi și alimente interzise, dar în cantități mici.

Imagini pentru exerciții cu gantere femei

Așadar, cea mai bună metodă de slăbit este alimentația corectă și sănătoasă. Nu trebuie să te înfometezi, nici să petreci ore chinuitoare la sală. Consumă multe fructe și legume, alături de carne slabă, nuci, alune, ulei de măsline și iaurt slab în grăsime, iar rezultatele în slăbire vor fi vizibile în scurt timp.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici