Cele mai bune exerciții de slăbire

0
449

Întotdeauna este bine să avem grijă de corpul mostru, inclusiv de greutate. Atunci când pierdem controlul asupra propriului corp, exercițiile ne pot veni în ajutor pentru a ne recăpăta greutatea dorită.

Într-adevăr, orice plan de slăbire include exerciții, fie că acestea sunt de rezistență, fie că sunt de tipul cardio. Ideal ar fi să combinăm ambele tipuri de exerciții pentru un plan de slăbire echilibrat.

Dieta este un alt element care nu trebuie ignorat. Se spune că dieta influențează slăbirea în proporție de 70%, în timp ce exercițiile au o influență de 30%.

Iată topul celor mai bune 3 exerciiții de slăbire:

1. Ridicări de greutăți

Un exercițiu excelent pentru slăbire este ridicarea de greutăți. Aceste exerciții sunt clasice și constituie o parte esențială în orice plan de slăbire. Poți să faci aceste exerciții cu o mulțime de greutăți – găsește unele potrivite pentru tine și adaptate nevoilor tale.

Începe prin a sta în spatele hanterelor, cu genunchii ușor îndoiți. Apoi, ia în mână greutățile și asigură-te că ai spatele drept. Pentru a face acest exercițiu, împinge șoldurile înainte în timp ce ridici greutățile. Pentru a coborî greutățile, împinge șoldurile înapoi și ai grijă să nu îndoi genunchii prea mult.

525625858

2. Ridicări de greutăți pe bancă

Aceste exerciții se află printre cele din topul exercițiilor pentru slăbire. De ce? Datorită faptului că aceste exerciții activează mai mulți mulți mușchi în același timp și, în plus, sunt ușor de executat.

Folosește haltere. Începe prin a te așeza cu spatele întins pe bancă și apoi ridică greutățile deasupra ta. Mâinile trebuie să fie întinse. Coboară bara până când aceasta ajunge la mijlocul pieptului și apoi continuă aceste mișcări de câte ori poți.

572684197

3. Fandări cu haltere

Fandările sunt considerate, în general, unele dintre cele mai importante exerciții în orice plan de fitness. Acestea implică mai mulți mușchi ai picioarelor, corpul devine mai puternic și te ajută să slăbești.

Pentru a executa fandări cu haltere, alege o greutate potrivită pentru tine. Apoi, din poziția de start, fă o fandare cu ambele picioare îndoite. Genunchiul din spate trebuie să atingă podeaua. Apoi, ridică-te în poziția inițială și repetă mișcarea.

Nu va fi ușor în câteva zile, dar pe măsură ce trece timpul, te vei obișnui.

544090387

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici