Cele mai bune metode de slăbit

0
573

Nu ai nevoie de un plan complicat dacă vrei să slăbești câteva kilograme pe care le consideri în plus. Fă schimbări mici, simple, dar de lungă durată.

1. Bea cafea neagră

black coffee

O ceașcă de cafea are un număr nesemnificativ de calorii. O ceașcă de cafea cu frișcă și zahăr are 80 de calorii. Dacă bei două cești de cafea pe zi, alegând să fie neagră și fără zahăr, vei scăpa de multe calorii.

2. Alege fructele roșii în locul celor verzi

red fruit

Acestea sunt cele mai bune fructe pentru slăbire. Alege pepene roșu în locul celui galben și strugurii roșii în locul celor verzi. Fructele roșii au un nivel mai mare de nutrienți numiți flavonoide care încetinesc depunerea grăsimii în corp.

3. Poartă haine casual

jeans

Să porți jeanși la serviciu îți poate face burta să dispară. Anumiți cercetători au descoperit că oamenii care purtau denim la serviciu au făcut cu până la 500 mai mulți pași pe parcursul întregii zile, în comparație cu alte zile în care au purtat ținute office. Desigur că ai o altă prestanță atunci când porți haine office, dar faptul că purtând jeanși te ajută să slăbești te poate face să îi privești cu alți ochi.

4. Fă un duș înainte de somn

shower

Un duș călduț seara te poate ajuta să te relaxezi, să îți destinzi mușchii și să dormi mai bine, iar dacă vrei să slăbești, cu siguranță știi că ai nevoie de relaxare și de suficiente ore de somn.

5. Bucură-te de arome, parfumuri și mirosuri plăcute

cut apples

Dacă miroși mere proaspete, banane sau pere îți poți reduce pofta de mâncare și cea de zahăr sau dulciuri. Acest fapt a fost deja demonstrat. Mirosind fructele face ca subconștientul tău să vrea să aleagă ceva sănătos. Păstrează un coș de fructe pe biroul tău. Cu siguranță vei fi atras de ele, iar dacă se întâmplă asta, alege un măr roșu.

6. Evită cerealele

cranberry oatmeal

Rutina ta de dimineață foarte aglomerată îți lasă puțin timp pentru a-ți pregăti un mic dejun sănătos și ajungi să arunci câteva cereale într-un bol peste care să torni lapte? Dacă se întâmplă asta, pune lingurița jos și ascultă! Alege ovăzul la micul dejun pentru că îți dă o senzație mai mare de satietate decât alimentele reci și te ajută să slăbești.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici