Chiar dacă vrei să slăbești, nu încerca niciodată aceste diete

0
384

Cu toții ne dorim să arătăm bine și să avem un corp pe învidiat, în special femeile. Având în vedere acest lucru, trebuie să avem grijă să nu ducem lucrurile la extrem și să exagerăm cu anumite lucruri. Este foarte important ca atunci când urmezi o dietă, corpul tău să fie în siguranță, iar sănătatea ta să nu fie afectată în niciun fel.

De-a lungul timpului, s-au inventat tot felul de diete, unele mai periculoase decât altele. Iată care sunt cele mai dăunătoare și mai ciudate diete din lume:

Dieta prin fermorarea urechii

Imagine similară

Nu doar că pare o dietă periculoasă, dar chiar este în adevăratul sens al cuvântului. Deși a fost inventată de către nutriționiști, această dietă este foarte periculoasă. Există mari șanse ca odată ce ți-ai perforat urechea să ai mari probleme de sănătate. În plus, nu există nicio dovadă care să ateste că această dietă chiar funcționează și te ajută să slăbești. Explicația oamenilor care au adus această dietă la viață consta în faptul că perforarea urechii stimula punctul de presiune care controlează pofta de mâncare.

Dieta teniei

Imagine similară

Această dietă, la fel de bizară ca cea de mai sus, presupune șă crești tenii în propriul organism care să îți absoarbă mâncarea. Pe lângă faptul că este ceva greu de imaginat, această dietă încurajează și consumul de pastile ilegale. Cel mai periculos lucru este acela că teniile se răspândesc până la nivelul creierului și urmarea imediată este moartea.

Dieta cu plasturele pe limbă

Imagini pentru plasture pe limba

Această dietă a fost inventată chiar de către un medic. Procedeul acestei diete este coaserea unui plasture pe limbă care poduce dureri foarte mari atunci când vrei să mănânci ceva. În acest fel se presupune că vei consuma numai lichide și astfel vei slăbi. Din fericire, acestă procedură este ilegală și să sperăm că nu multă lume o folosește.

Dieta cu bile din bumbac

Imagini pentru bile de bumbac

Această dietă presupune înghițirea unei bile din bumbac imbibată cu suc. Explicația ar fi aceea că reduce pofta de mâncare. În nicun caz nu este o dietă bună de urmat deoarece poți avea probleme digestive, dar și alte probleme mai grave având în vedere că nu primești cantitatea necesară de subtanțe nutritive.

Dieta cu somn

Imagini pentru somnifere

Această dietă a fost promovată chiar de celebrul Elvis Presley pentru că nu mai încăpea în hainele pentru scenă. În timpul acestei diete, trebuie să iei niște pastile care îți vor seda somnul pentru zile întregi. Nu știu cine ar vrea să piardă zile întregi din viața lui dormind, dar nici sănătos nu este. În plus, acele pastile cauzează dependență.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici