Cum poţi slăbi într-o săptămână?

0
487

Femeile doresc să slăbească mult și ȋntr-un timp cât mai scurt  . Această idee nu este una genială ,ci contrar una foarte negândită. Ca să slăbești eficient trebuie să fi răbdător și perseverent.

 

Însă în unele cazuri trebuie să slăbim neapărat câteva kilograme ca să ne vină frumos  o rochie sau să nu arătăm ca niște sărmăluțe pe plajă .În aceste cazuri este inevitabil să ținem o cură de slăbire prin care să pierdem din greutate atât cât putem. Iată acum câteva sfaturi cu care poți slăbi într-o săptămână :

 

Nu trebuie să bei sau să mănânci dacă nu trebuie

Dragele mele ! Ca să obținem ce dorim avem nevoie de compromisuri. Este ceva obligatoriu să lăsăm deoparte dulciurile, sucurile acidulate și prăjelile. Astea doar dacă dorești să scapi de acele kilograme în săptămână respectivă. Poți folosi unele aplicații ca să poți urmării cu exactitate caloriile consumate.

Mănâncă des, dar puțin

Dacă înveți să mănânci de mai multe ori pe zi, dar porții mici ,atunci o să îți accelerezi metabolismul transformând alimentele consumate în energie în loc de grăsime  .

Consumul apei este inevitabil

Știu, știu. Deja vă iese apă și din pantofi. Apa este esențială în orice dietă, fiindcă organismul nostru are nevoie de hidratare ca să aibă energie. Ai nevoie de minim 2 litri de apă pe zi care în fond nu iți aduce nici măcar o calorie . În unele cazuri creierul tău amestecă cele două semnale, astfel poate nici măcar nu îți este foame doar sete.

Sucuri naturale

Sucurile naturale făcute acasă din legume și fructe sunt un ajutor excelent în ceea ce privește slăbitul. Conține foarte multe vitamine care pentru tine înseamnă energie pentru a face sport. Însă când aceste sucuri sunt făcute trebuie să fim atenți la fructele care conțin mult zahăr. Încercați să evitați aceste fructe și folosiți unele care conțin un nivel scăzut de zahăr .Aceste sucuri implicit cu apa te ajută să îți detoxifici organismul ȋntr-un mod natural care înseamnă automat că o să slăbești.

 

Încearcă să mănânci pe perioada acestei săptămâni cât mai sănătos și nu uita de puțină mișcare. Sportul te ajută să slăbești și pielea ta o să aibă un aspect mai plăcut în urma slăbitului .

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici