Cum să îți tonifiezi coapsele simplu și rapid ?

0
574
Cum să îți tonifiezi coapsele simplu și rapid ?

Îți simți fundul și picioarele ”pufoase” și vrei să le tonifiezi rapid fără prea multe costuri? Nimic mai simplu! Ai nevoie doar de puțină ambiție, perseverență și covorașul tău preferat.

Iată câteva exerciții de slabire a coapselor pe care le poți realiza în orice zi chiar la tine acasă:

1. Stai in picioare pe podea, cu spatele drept. Îndoaie piciorul drept astfel încât să formezi un unghi de 45 de grade. Stângul îl miști puțin în spate până ajungi într-o poziție de echilibru. Păstrezi această poziție 3-5 secunde după care revii în poziția inițială. Pentru o slăbire eficientă trebuie să realizezi această mișcare de 10 ori cu un picior, iar apoi, să repeți exercițiul și cu celălalt picior.

 

2. Te așezi pe spate pe covor. Ridici genunchii pentru a forma un unghi de 45 de grade. Mâinile sunt întinse pe lângă corp. Tot ceea ce trebuie să faci este să ridici fundul încercând să il duci la nivelul genunchilor. În acest timp umerii vor rămâne lipiți de podea. Exercițiul trebuie repetat până simți că mușchii fesieri ard. Acesta este efectul care te anunță că aceste exerciții de slăbire dau roade. Slăbire înseamnă sănătate !

 

3. Te așezi cu coatele pe covor, spatele rămâne drept, iar privirea orientată în față. Te sprijini pe unul dintre genunchi, iar celălalt picior îl ridici în sus ca în imaginea de mai jos. Repeți această mișcare de 20 de ori cu fiecare picior. Acesta este considerat de mulți ca fiind cel mai bun exercițiu de slăbire.

4. O altă modalitate simplă și eficientă prin care poți să îți tonifiezi coapsele este să urci cât mai multe scări. Dacă locuiești într-un bloc care are și lift, cel mai sănătos ar fi să îl eviți și să folosești scările. Făcând acest lucru în fiecare zi cu siguranță îți vei antrena coapsele. Aceasta metoda te va ajuta cu siguranță să slăbesti in zona coapselor.

5. Spălatul vaselor poate fi considerat pentru unele femei o pierdere de timp. Însă acest lucru poate fi benefic chiar și pentru tonifierea și slăbirea coapselor. Atunci când speli vasele stai cu spatele drept și încearcă să te ridici pe varfuri contractându-ți mușchii picioarelor și ai feselor.

Acestea sunt cele mai bune exerciții pentru tonifierea și slăbirea în zona coapselor simplu și rapid, chiar la tine acasă. Desigur, pentru un efect vizibil, trebuie să repetați miscările până în momentul în care mușchii ”ard” și în cât mai multe zile consecutive.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici