Cum să slăbeşti cu cafea verde?

0
457

Cafeaua verde este o modă nouă în ceea ce privește slăbitul eficient. Este o metodă faimoasă care contribuie la scăderea kilogramelor în plus. De care , doamnele mele , știm că doriți să scăpați.Cafeaua verde conține o substanță numită acid clorogenic. Această substanță este benefic pentru noi pentru că din cauza acestui acid reușim să slăbim cu cafeaua verde. Însă dacă prăjești cafeaua, obținând cafea normală, atunci pierzi acest acid.

Cafeaua verde nu numai că ne ajută să slăbim, dar exclude și efectul yoyo pe care din păcate majoritatea dietelor o au. Efectul yoyo ne îngreunează dietele care pe lângă că sunt stricte și ne înfometează, la sfârșitul dietei ajungem să ne îngrășăm dublu față de kilogramele pe care le-am avut înainte să începem cura de slăbire respectivă.

Ca și fiecare dietă și aceasta necesită o alimentație sănătoasă care include o masă cu porții mici și un minim de exerciții pe zi.Puteți de asemenea să faceți o plimbare de la locul de munca până acasă sau în loc să luați liftul, urcați scările.Consumarea alimentelor preferate este permisă până în momentul în care respectați limita cantităților moderate.

Dacă nu ești un fan înfocat al cafelei poți găsi în farmaciile naturiste suplimente alimentare pe baza de cafea verde. Acestea au efect asemănător .Rezultatele cele mai bune raportate despre dietele cu cafea verde sunt foarte bune. Pierderea greutății este de până la 30% pe o perioadă de o lună.

Nu este recomandat să consumați cafea verde sau suplimentul alimentar dacă aveți :

-boli cardiovasculare

-hipertiroidie

-sunteți gravidă sau dacă alăptați

-sunteți alergică la cafea

 

Cum se bea :

Mic dejun :

Se bea cu 30 de minute înainte de micul dejun conținutul unei căni de cafea verde .

Prânz :

Se bea conținutul unei căni de cafea verde înainte prânzului cu 30 de minute.

Cina :

La cină este strict interzis consumul cafelei verzi pentru că aceasta poate cauza insomnie .

Cafeaua verde vă va reduce pofta de mâncare astfel nu o să mâncați numai strictul necesare ajungând să slăbiți.

Încercați această dietă, mâncați sănătos și faceți un minim de mișcare pe zi astfel ajungeți să pierdeți din excesul de grăsime acumulat.Nu uitați de relaxare!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici