Cum să slăbești fără chin și suferință

0
527

Tot ce ți s-a spus până acum despre slăbit este greșit. Nu este vorba despre calorii, ci despre exercițiu. De fapt, este chiar ușor.

Imagini pentru burta si colacei

Te chinui să slăbești? Ți-ar plăcea să pierzi în greutate mai repede? Tristul adevăr este că ideile convenționale – mănâncă mai puțin, aleargă mai mult- nu funcționează pe termen lung. Să numeri caloriile, să faci sport ore întregi în fiecare zi, să încerci să ignori foamea? Asta înseamnă suferință și pierdere de timp. În cele din urmă toți ajungem să renunțăm.

Dar, din fericire, există și o metodă mai bună. Mai jos se află un ghid practic de slăbire pas cu pas:

Imagini pentru lista

 1. Alege o dietă săracă în carbohidrați
 2. Mănâncă atunci când îți este foame
 3. Consumă alimente sănătoase
 4. Mănâncă numai atunci când îți este foame
 5. Urmărește-ți progresul
 6. Fii persuasiv
 7. Evită îndulcitorii artificiali
 8. Elimină stresul
 9. Dormi
 10. Mănâncă mai puține lactate
 11. Fă exerciții într-un mod inteligent și eficient
 12. Verifică-ți hormonii

Luând în considerare acești pași, nu va mai trebui să spui ”mă chinui să slăbesc” sau ”m-am chinuit cu dieta asta”. Timpul nostru pe acest pământ este limitat, nu vom trăi veșnic și de aceea trebuie să profităm de timpul nostru într-un mod plăcut, nu prin suferința cauzată de încercările noastre de a slăbi.

Chinul este lipsa de hotărâre pe care o avem de făcut atunci când trebuie să alegem între ceva ce este bun și sănătos pentru noi sau ceva ce ne place, chiar dacă nu este neapărat sănătos. Să ajungi de la un mod de alimentație care te îngrasă și îți afectează sănătatea la un mod de alimentație sănătos, care îți dă energie și frumusețe este un chin asumat.

Imagine similară

Este evident că vine mult mai la îndemână să mâncăm junk food, fâinoase și dulciuri, alimente procesate și semipreparate pentru că pe acestea le găsim peste tot, la orice colț de bloc. La prima vedere, pare și mai ieftin să avem o astfel de alimentație. Dar, odată cu trecerea timpului apar și bolile care necesită tratamente și bani. În cele mai rele cazuri, bolile conduc spre pierderea vieții, nu doar a banilor.

În concluzie, dacă vrei să slăbești sănătos, în locul chinului, a suferinței și a timpului pierdut, alege să mănânci sănătos, să fii organizat în planificarea meselor și a alimentelor și să rămâi în programul pașilor enumerați mai sus.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici