Cum să slăbești fără să îți dai seama

0
407

Pentru majoritatea oamenilor, slăbitul poate fi o adevărată bătaie de cap și un adevărat chin. Dar acest lucru se poate schimba. Nu este nevoie de stres, chin și suferință dacă vrei să slăbești. Poți să dai jos câteva kilograme fară să iți dai seama. Mai jos am enumerat câteva sfaturi pentru a te ajuta să slăbești într-un mod natural.

Joacă jocuri și distrează-te

video games

Data viitoare când vei începe o dietă care conține o mulțime de ”nu”, caută ceva care să îți distragă atenția. Majoritatea abținerilor nu rezistă prea mult și nu dau rezultate. Dacă  poți să stai departe de bucătărie și să îți ții mintea ocupată pentru mult timp, probabil că vei uita de mâncare, ceea ce te face să treci peste sute de calorii. Sună un prieten, fă o plimbare, urmărește un film sau joacă un joc. Cercetătorii au descoperit faptul că oamenii care joacă dferite jocuri au creierul mai stimulat și pofta de mâncare mai redusă. De fapt, nu contează ce faci ca să îți distragi atenția, atât timp cât nu pui furculița în gură.

Înlocuiește laptele cu proteinele vegetale

smoothies

Dacă vrei să scapi de colăceii din jurul burții, încearcă proteinele vegetale care au același efect asupra poftei de mâncare, asupra construcției mușchilor și în urma cărora nu apare senzația de balonare.

Consumă ulei de pește

Ai nevoie de ajutor ca să dai câteva kilograme jos rapid? Cea mai bună variantă este să te orientezi către mare. Poate suna puțin ciudat, dar uleiul de pește este unul dintre cei mai buni nutrienți pentru corpul nostru. Uleiul de pește poate fi consumat mâncând pește bogat în acizi grași omega 3 (ton, somon, macrou, sardine). Uleiul de pește ajută în slăbire și în micșorarea nivelului de zahăr din sânge.

Fă un sandwich fără pâine

swiss cheese

Alege felii de cașcaval, felii de piept de pui, felii de roșii etc. Există numeroase variante de alimente cu care poți construi un sandwich fără obișnuitele felii de pâine.

Stai la o temperatură relativ scăzută

thermostat

Un nou studiu a demonstrat faptul că menținerea unei temperaturi nu prea ridicate a temperaturii din casa noastră pe timpul iernii, ne poate ajuta să slăbim în timp ce dormim. Temperaturile mai mici accelerează efectele grăsimii maro – grăsimea care ne ajută să ne menținem căldura corpului prin arderea altor grăsimi.

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici