Cum să slăbești fără vergeturi

0
1292

Modificările drastice de greutate într-o scurtă perioadă de timp pot cauza, atât la femei, cât și la bărbați, apariția vergeturilor. Chiar dacă nu toată lumea se confruntă cu apariția lor în procesul de slăbire, vergeturile își fac apariția în rândul oamenilor predispuși genetic la astfel de lucruri. Vergeturile apar de obicei pe stomac sau pe coapse, dar ele pot apărea, de asemenea, și pe sâni sau brațe. Nu există niciun risc asociat vergeturilor și dezvoltării lor, dar există câteva lucruri pe care le poți face pentru a preveni apariția lor atunci când vrei să slăbești.

Primul pas:

Încearcă să slăbești moderat și treptat, puțin câte puțin. Pe măsură ce pielea se strânge își pierde din elesticitate, mai ales în cazul unei slăbiri rapide. Nu vrei să îți strângi pielea atunci când elimini excesul de grăsime. Pierderea fibrelor de colagen din straturile pielii este ceea ce cauzează apariția vergeturilor până la cel mai scăzut nivel al pielii.

Lose weight gradually.

Al doilea pas:

Include în alimentația ta zilnică și alimentele bogate în proteine, vitamina C și E și zincul. Acești nutrienți stimulează producerea de colagen, care te ajută în prevenirea vergeturilor. Experții au arătat că oamenii cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani sunt mai puțin predispuși la vergeturi deoarece pielea lor începe să se întindă.

Include foods rich in protein, vitamins C and E and zinc in your diet.

Al treilea pas:

Păstrează-ți pielea hidratată. Bea suficientă apă astfel încât să îți menții pielea hidratată, moale și suplă. În acest mod, apariția vergeturilor poate fi îngreunată. Pielea uscată are mai puțină elasticitate.

Imagine similară

Al patrulea pas:

Folosește zilnic creme hidratante pentru pielea ta. De asemenea, există o mulțime de loțiuni concepute special pentru prevenirea apariției vergeturilor. Aplică o astfel de cremă măcar de două ori pe zi. Dacă ești cu adevărat îngrijorată de apariția vergeturilor pe corpul tău, vorbește cu medicul pentru a-ți recomanda o astfel de loțiune.

Use an over-the-counter topical moisturizing cream or lotion specially formulated to prevent stretch marks.

Al cincilea pas:

Fă mișcare și exerciții! Execută câteva mișcări de întindere în fiecare zi. Acestea îți vor îmbunătății circulația sângelui și elasticitatea pielii și îți vor antrena și muschii. Mușchii sunt și ei importanți în evitarea vergeturilor deoarece ei sunt cei care susțin pielea în urma pierderii de grăsime.

Exercise. Do light stretching exercises as part of your daily workout routine.

Există și o atenționare cu privire la stres. Acesta interferează cu producția de colagen și contribuie la dezvoltarea vergeturilor. Elimină stresul din viața ta și asta te va ajuta să îți protejezi corpul de vergeturi în timp ce slăbești.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici