Cum să slăbești în jurul coapselor

0
697

Mușchii coapselor, cei mai lungi mușchi din corp, se pot îngroșa mult prea mult din cauza excesului de grăsime sau din cauza exercițiilor care presupun ridicarea unur greutăți prea mari. Dacă vrei să scazi din grosimea acestor mușchi și să faci din coapsele tale unele care să arate perfect în hainele mulate, nu te impacienta. Adoptă o rutină cardiovasculară sănătoasă, fă exercițiile potrivite și mănâncă sănătos pentru a ajunge la picioarele perfecte și mult visate.

Primul pas – Pilates

Adaugă exercițiile de pilates printre exercițiile tale din timpul săptămânii. Pilates este un program care te ajută să întinzi mușchii într-un mod corect echilibrat și balansat. Exercițiile de pilates pentru coapse pot să alungească mușchii întinzând partea din față a coapsei. Pilates, de asemenea, pot să subțieze coapsele care se contractă în mod constant atunci când practicăm exercițiile într-un mod corect. Cel mai important lucru este ca aceste exerciții să fie executate corect, poziția corpului fiind esențială. Dacă vrei să slăbești în jurul coapselor, făcând acet tip de exerciții esti pe drumul cel bun.

Imagine similară

Al doilea pas – exercițiile cardio

Adaugă mai multe exerciții de cardio în antrenamentul tău. Exercițiile cardiovasculare cresc bătăile inimii, acestea făcând organismul tău să ardă caloriile mai repede. Nu contează cât de tonifiate sunt coapsele tale, dacă sunt acoperite de găsime. Arde grăsimea cu exerciții de intensitate moderată de cinci ori pe săptămână, în sesiuni de 40-45 de minute. Alternativ, fă sesiuni de exerciții de câte 30 de minute la un nivel mai ridicat de intensitate, unul la care nu poți purta o conversație deoarece inima îți bate foarte tare și transpiri foarte mult.

Imagini pentru coapse

Pasul 3 – scade numărul caloriilor

 

Scade numărul de calorii pe care îl aduni pentru a slăbi și pentru a-ți subția coapsele. Pierderea în kilograme se produce atunci când numărul caloriilor pe care le aduni este mai mic decât numărul celor pe care le arzi. Ca să pierzi un kilogram pe săptămână, trebuie să scazi din 3500 de calorii pe care le aduni într-o săptămână sau 500 de calorii pe zi. Încearcă să pierzi 250-300 de calorii pe zi micșorându-ți porțiile de mâncare și selectând alimente sănătoase. Arde caloriile suplimentare prin exerciții zilnice, incluzându-le printre activitățile pe care le faci în mod regulat în fiecare zi, cum sunt mersul pe jos, urcatul sau coborâtul scărilor în locul folosirii liftului.

Imagini pentru coapse

Atenționare

Întotdeauna consultă medicul înainte de a începe un regim nou pentru a slăbi.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici