Trucuri simple care te ajută să slăbești fără efort

0
715

În căutarea unei soluții pentru slăbirea fără efort, am găsit câteva trucuri simple care te vor ajuta să rezolvi această problemă și să elimini surplusul de grăsime.

Nu te descuraja dacă ți se pare că nu ai rezultate încă din prima zi sau nu poți respecta fiecare sfat. Continuă să încerci până când vei reuși să urmezi fiecare truc, iar rezultatele vor începe să apară.

Iată care sunt acestea:

  •  Ouă la micul dejun

Imagine similară

Ouăle sunt mai sățiose decât pâinea sau cerealele, astfel încât vor deveni o alternativă mult mai bună pentru micul dejun. Consumând ouă la prima masa a zilei, îți vei păstra starea de ”plin” pe parcursul zilei pentru mai mult timp, ceea ce înseamnă că vei mânca mai puțin în ziua respectivă.

  •  Renunță la produsele tentante

Imagine similară

Dacă nu ai o voință de fier și nu te poți abține din a mânca dulciuri, cel mai bine este să nu le cumperi. Chiar dacă le păstrezi ascunse pe unde prin casă, într-un sertar greu de observat, tot o să ajungi să le mănânci în cele din urmă.

  •  Evită alimentele fără nutrienți

Imagini pentru fast food

Produsele care conțin mulți carbohidrați sunt de obicei sărace în substanțe nutritive. În plus, acestea cresc riscul apariției celulelor canceroase și a nivelului de colesterol. Astfel de alimente periculoase sunt prăjelile, mâncarea de tip fast-food, cârnații, alcoolul și băuturile acidulate.

  •  Micșorează consumul de sare

Imagine similară

 

 

Sarea, la fel ca celelalte condimente, intensifică senzația de foame. Știm cu toții că orice mâncare este mai gustoasă cu un praf de sare, dar ai grijă să nu pui prea multă. Există alte variante pentru a da mai multă savoare mâncării precum: ceapă, usturoi, ierburi aromatice etc.

 

 

  • Mănâncă broccoli

Imagini pentru broccoli

Broccoli oferă senzația de satietate mult mai repede decât alte alimente și te simți plin pentru o perioadă mai lungă de timp. În plus, este o sursă bogată de vitamina K, vitamina C, fibre solubile și insolubile.

  •  Fă mișcare!

Imagini pentru fa miscare

Dacă ești stresat și îți vine să mănânci mai tot timpul, poți scăpa de această stare făcând sport. Prin mișcare arzi și cele mai multe calorii și îți diminuezi și apetiul atunci când îți este foame.

  • Bea apă

Imagini pentru bea apa

Ți se poate întâmpla să confunzi foamea cu setea. În loc să mănânci ceva, alege să bei un pahar cu apă și vei observa cum foamea dispare. Păstrează un pahar de apă și pe noptieră. Este posibil ca peste noapte să îți fie sete și nu vrei să acumulezi câteva calorii dintr-o sticlă de suc pe care o ai la îndemână.

  • Spală-te pe dinți

Imagini pentru ma spal pe dinti

Cu toții am observat că alimentele nu au un gust la fel de bun după ce ne-am spălat pe dinți. Acest lucru te face să eviți să mănânci pentru o perioadă de timp și, în plus, pasta de dinți mentolată scade pofta de mâncare.

  •  Bagă-te la somn devreme

Imagini pentru dormi

S-a demonstrat faptul că numai o singură oră de somn în plus reduce caloriile cu 6% în timpul zilei. Încearcă în fiecare seară să mergi la somn înainte de ora 23:00.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici