Cum să slăbești la birou

0
498

Să stai toată ziua la birou îți poate afecta serios corpul. Știai că după câteva ore de stat jos crește numărul  de colesterol din corpul tău și, de asemenea, și riscul de diabet? De aceea este recomandat ca majoritatea sarcinilor pe care le ai de făcut să le faci stând în picioare. Dacă faci asta arzi cu 50% mai multe calorii decât ai arde dacă ai fi așezată pe un scaun, îți îmbunătățești organismul și îți vei reduce pofta de o gustare, principala problemă a femeilor de-a lungul unei zile.

Iată un ghid care te va ajuta să supraviețuiești într-un mod sănătos la birou:

Imagini pentru suc dietetic

 

Nu consuma suc dietetic. Acesta este la fel de năsănătos ca și celălalt si, cu siguranță, nu te va ajuta să slăbești.

 

 

Chipsurile din cartofi copți înseamă cipsuri sănătoase? În niciun caz! Oricum ar fi, chipsurile sunt nesănătoase și nu te ajută deloc în lupta cu kilogramele în plus. Ele sunt foarte procesate și conțin o mulțime de chimicale cancerigene, având în vedere faptul că cipsurile sunt obținute la temperaturi foarte înalte. Chiar dacă ai un job stresant și asta te face să vrei o gustare, nu apela niciodată la chipsuri.

Imagini pentru nu chipsuri

Energizantele. Sunt o mulțime de efecte negative pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a consuma o astfel de băutură. Să enumerăm câteva dintre acestea: nervozitate, schimbări de comportament și de stare, insomnie etc. Este de înțeles faptul că oamenii au nevoie de un plus de energie, mai ales la birou, dar asta nu înseamnă că trebuie să apelăm la energizantele de pe piață. Cel mai bun energizant este apa. De fiecare dată când simți nevoia de un plus de energie, bea un pahar cu apă.

Imagini pentru apa la birou

Bea ceai verde. Bea acest ceai ori de câte ori simți nevoia unui plus de energie sau poți chiar să înlocuiești cafeaua din timpul zilei cu o ceașcă de ceai verde.

Imagini pentru ceai verde

Imagini pentru bol cu fructe

 

Gustări sănătoase. De fiecare dată când simți nevoia să iei o gustare sau să mănânci ceva între mese, alege să consumi un fruct sau ceva neprocesat. Păstrează mereu pe biroul tău un bol cu fructe. Cu siguranță efectele vor fi vizibile.

 

Guma de mestecat. Mestecă gumă atunci când ești la birou. Aceasta are un rol important dacă vrei să slăbești stând la birou.

Imagini pentru guma de mestecat

Chiar dacă ai un job care presupune să îți petreci întreaga zi stând pe scaunului de la birou, asta nu înseamnă că trebuie să ai câteva kilograme în plus sau că va fi imposibil să slăbești.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici