Cum să slăbești și să mănânci ciocolată

0
529

Este posibil să slăbești câteva kilograme și să mănânci și ciocolată? Bineînțeles! Tot ce trebuie să faci este să ai un plan de dietă sănătos și să mănânci ciocolată la momentul potrivit.

Stabilește un plan de dietă

Discută cu un medic nutriționist despre dorința ta de a slăbi. Unii oameni care țin dietă nu vor neapărat să slăbească, doar să fie sănătoși, iar alții, chiar se chinuie să elimine câteva kilograme. Vorbește cu medicul și stabilește nivelul la care se află sănătatea ta și ce tip de regim va afea efecte benefice asupra corpului tău.

Fii realist cu privire la locul ciocolatei în planul de dietă

Imagine similară

Nu te aștepta ca ciocolata să ocupe un alt loc în alimentația ta decât cel al unei gustări ocazionale. Ciocolata, la fel ca multe alte lucruri din viața noastră, este mai bine să fie consumată cu moderație. Te vei răsfăța din când în când cu puțină ciocolată, dar nu îți vei centra dieta pe ciocolată.

Consumul de ciocolată are și beneficii

Dacă este consumată în formă pură și cu moderație, ciocolata aduce și beneficii asupra corpului nostru, nu doar un număr mare de calorii. Ciocolata neagră conține calciu, magneziu și potasiu.

Slăbește într-un mod sănătos

Imagini pentru slabeste sanatos

Consumă mai puține calorii, arde mai multe calorii, mănâncă sănătos, fă sport și mișcare în mod constant și vei pierde în greutate garantat și sănătos.

  • Învață să numeri caloriile pe care le mănânci, dar și pe cele pe care le arzi pentru a fi conștient de numărul caloriilor care rămân în corp.
  • Stabilește un program al meselor din timpul unei zile. Planifică și un meniu pentru a-ți fi mai ușor să numeri caloriile pe care le mănânci.
  • Bea multă apă. Apa face bine corpului și micșorează și apetitul.
  • Mănâncă multe fructe și legume, cereale integrale și proteine slabe.

Stabilește un program de exerciții

Imagini pentru program de exercitii

O dietă este bună numai dacă este combinată cu un plan de exerciții. Asigură-te că faci exerciții potrivite pentru tine, în funcție de vârstă, greutate, sex etc. Aerobic, exerciții cardiovasculare, fitness, yoga și altele, toate sunt benefice pentru tine și sănătatea ta. Pentru un efect vizibil asupra corpului tău, ai grijă ca programul tău de antrenament să conțină toate tipurile de exerciții.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici