Cum să te motivezi ca să slăbești

0
965

Ți-ai propus să reușești. În următoarele trei zile vei face jogging, vei mânca numai salate și batoane proteice. Apoi, peste câteva zile te afli pe canapea cu o cutie de înghețată. Este timpul să o arunci și să îți găsești motivația necesară pentru un stil de viață sănătos, fără kilograme în plus. Dacă te concentrezi asupra acestui lucru, poți evita dieta care nu are niciun efect pozitiv pe termen lung sau o poți transforma într-una cu adevărat benefică pentru slăbire.

  • Stabilește-ți un ideal care poate fi atins

Imagini pentru motivatia pentru slăbire

Să spui că vrei să slăbești zece kilograme într-o săptămână nu este un lucru tocmai realistic. Grăsimea nu va dispărea atât de repede, iar idealul tău nu va fi atins niciodată. Dacă îți propui ceva absurd pe care nu îl poți realiza, cu siguranță că vei fi descurajat. Dar chiar dacă vei reuși să slăbești multe kilograme într-un timp scurt nu va fi bine pentru sănătatea ta. Specialiștii recomandă să slăbim în jur de unu, două kilograme pe săptămână, un ideal sănătos și ușor de atins. Un kilogram are 3500 de calorii. Ca să slăbești un kilogram pe săptămână, poți să tai 500 de calorii din alimentația de fiecare zi și să arzi cu 500 mai multe calorii prin exerciții și mișcare.

  • Înainte de a începe dieta, consultă un medic pentru a ști sigur care este nivelul sănătății tale.

Imagini pentru medic

  • Următorul pas este să-ți iei un antrenor bun.

Imagine similară

El va fi cea mai potrivită persoană care să te motiveze să continui exercițiile, chiar și în momentele în care simți că nu mai poți continua.

  • Găsește un partener pentru antrenament

Imagine similară

Să ai pe cineva care te susține, pe care te poți baza și cu care poți să lucrezi te va ajuta să conținui exercițiile, alergatul sau orice antrenament faci. Ideal ar fi ca partenerul tău de antrenament să aiba idealuri asemănătoare cu ale tale. Dacă ai 45 de ani și vrei să slăbești 20 de kilograme, cu siguranță nu te vei potrivi cu un tânăr de 20 de ani care vrea să slăbească mai puțin. Asigură-te, de asemenea, că îți place persoana alături de care faci exercițiile. Dacă nu îți place persoana respectivă, vei fi mai puțin motivat să continui.

Imagini pentru motivatia pentru slăbire

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici