Cum să-ți slăbești fața

0
1431

Dacă ai impresia că fața ta este mai ”pufoasă” decât ți-ai dori, poți să rezolvi această problemă simplu și fără operații estetice. Slăbește-ți fața prin menținerea unei greutăți normale a corpului. Poți realiza acest lucru prin dietă și exerciții de tonifiere a mușchilor feței. Să încerci șă slăbești la față fără să pierzi câteva kilograme din greutatea corpului, este aproape imposibil. Există și situații în care anumite persoane au o față mai mare, iar acest lucru este datorat predispozițiilor genetice.

Privește în oglindă

Imagini pentru exercitii faciale

Dacă ai un corp cu dimensiuni normale, dar fața ta nu este la fel de subțire, ia în considerare faptul că rudele tale pot avea aceeași formă a feței. De asemenea, anumite părți ”pufoase” de pe fața ta pot să dispară odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă.

Grăsimea de pe față poate fi cauzată de o nutriție săracă, alimente sărate, lipsă de somn, consumul de alcool și droguri, sedentarism, probleme medicale, etc.

Vorbește cu doctorul tău. Acesta va fi în măsură să îți spună dacă fața ta are cu adevărat probleme sau nu.

Mănâncă mai sănătos

Imagini pentru mananca sanatos

O nutriție corectă va avea rezultate și asupra feței tale. Încearcă să limitezi numărul caloriiilor pe care le mănânci la un număr potrivit înălțimii, vârstei și sexului tău. Și în acest sens, o discuție cu medicul tău poate fi folositoare.

Slăbește

Imagine similară

Dacă slăbești la nivelul întregului corp, cu siguranță vei slăbi și la față. Este aproape imposibil să scapi de grăsime într-o singură parte a corpului. Atunci când pierzi în greutate, întreg corpul, inclusiv fața, vor fi supuse procesului de slăbire.

Printr-o alimentație corectă și echilibrată, împreună cu un set de exerciții executate regulat, poți slăbi garantat și la față. Exercițiile cardiovasculare și cele de rezistență sunt cele mai eficiente în slăbire și în tonifierea corpului.

Consumă multe fibre și legume verzi. Evită alimentele bogate în zahăr și grăsimi. Încearcă să micșorezi și consumul de alcool. Acesta conține calorii și îți și deshidratează corpul. Deshidratarea poate face ca fața ta să pară mai plină.

Exerciții pentru față

Imagine similară

Fața noastră are peste 50 de mușchi, iar experții sunt de părere că îi putem antrena pe toți. Ideea de exerciții faciale are efectele sale, dar nu trebuie să ne rezumăm numai la ele pentru a ne micșora fața. Pentru a avea o înfățișare mai slabă, pierderea din greutatea întregului corp este foarte importantă. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că exercițiile faciale și dieta echilibrată ajută în prevenirea apariției ridurilor în urma slăbirii feței.

Poate părea banal, dar mestecatul gumei chiar ajută în subțierea feței. Mestecă gumă fără zahăr regulat și vei pune în mișcare mai mulți mușchi pentru a scăpa de zonele ”pufoase” de pe față.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici