Cum slăbesc balerinele?

0
702

Balerinele au fost și o să fie întotdeauna invidiate. Au un corp cu forme perfecte ,un abdomen plat și pot să se îmbrace și într-un sac de gunoi că tot arată bine.

Desigur acest corp are nevoie de atenție și necesită o dietă strictă. Au un program pe care îl urmează cu strictețe ,punct cu punct.

Uneori ajung chiar să exagereze că să ajungă unde doresc. Noi nu trebuie să facem acest lucru. Acestea au diete drastice care au rezultate sigure.

Este interzis să ți dieta balerinelor mai mult de 2 săptămâni.

Ca să adopți această dietă ai nevoie de timp și ai nevoie să faci mișcare. De asemenea trebuie să bei mai mult de 2 litri de apă ca să stai hidratată. De altfel această dietă nu poate fi urmată doar o dată pe an.

Programul tău o să fie același în fiecare zi pentru două săptămâni.

Uite programul tău :

08:00- cafea simplă fără zahăr și fără lapte

10:00 – 2 ouă fierte

12:00- un pahar de suc de roșii (preferabil natural)

14:00- 100 gr carne la grătar. Ai voie să consumi pui, pește sau curcan. Pe lângă carne poți consuma și o felie de pâine integrală.

16:00-un măr

18:00- 100 gr brânză de capră, oaie sau vacă. Este interzis să consumi mozzarella sau cașcavalul.

Vă mai servesc și cu unele sfaturi care vă pot aduce unele beneficii în această cură de slăbire.

Bea nu numai apă simplă ci și apă cu lămâie. Lămâia detoxifică organismul de impurități și vă contribuie la arderea grăsimilor  .

Mâncați la ore fixe. Dacă mâncați la orele prescrise atunci o să vă fie mai ușor să respectați programul. De altfel corpul nostru se obișnuiește cu programul nostru astfel nu o să ne fie foame doar când ajungem la ora fixă când trebuie să mâncăm.Fiindcă această dietă este una destul de restrictivă vă propun să fiți atenți. Nu organismul tuturor se adaptează așa de repede la schimbările drastice.

Dacă experimentați amețeala, transpirație rece sau stare de leșin luați două lingurițe de zahăr cu 500 ml de apă  .Dacă în continuare vă este rău, abandonați dieta pentru binele sănătății voastre.

Haideți să fim balerine!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici