Cum slăbesc femeile din Japonia

0
472

Cu toții am observat corpul de invidiat al femeilor din Japonia, dar și aspectul tenului lor curat și fără urmă de riduri. Este clar că aceste femei cunosc secretul frumuseții, iar noi l-am descoperit. Iată care este acestea!

Japonezele, în ciuda faptului că iubesc mâncarea, nu se îngrașă. Acest lucru este datorat stilului lor de viață. Femeile din Japonia nu țin o dietă, chiar dacă mănâncă mâncare grasă deoarece ele duc un stil de viață sănătos. În plus, este bine cunoscut faptul că acestea au o statură minionă, iar un regim le-ar afecta structura osoasă fragilă și delicată.

Pe de altă parte, femeile din Japonia mănâncă întotdeauna încet. Este bine de stiut că stomacul nostru transmite mai greu senzația de satietate creierului și din aceste motiv este recomandat să mâncăm încet și să ne bucurăm de fiecare bucată de mâncare.

Imagine similară

 

Un alt secret al japonezelor este acela că ele consumă multe alge bogate în minerale. Pe lângă faptul că algere oferă o senzație de satietate mai mare decât dacă ai mânca un pui, acestea au rol și în detoxifierea organismului.

Și în rândul japonezilor, cea mai importantă masă a zilei o constituie micul dejun. Japonezele iau o masă bogată dimineața pentru a-și satisface nevoile de energie de peste zi. Printre alimentele preferate de ele de micul dejun se numără fructele și legumele, orezul, peștele, ouăle și ceaiul verde.

O altă regulă a lor este aceea că toată mâncarea trebuie să aibă un aspect plăcut pentru a putea fi consumată. De asemenea, se mănâncă numai feluri de mâncare proaspătă, fără a se număra caloriile.

Există și excepții cum sunt carnea de vită sau carnea de pui. Acestea se consumă numai în cantități mici. Lactatele sau pâine sunt inexistente în alimentația lor.

Ca desert, sunt preferate fructele, dar și acestea trebuie consumate în cantități mici.

Imagini pentru trup de japoneze

Femeile din Japonia nu fac excese niciodată. Majoritatea nutriționiștilor sunt de părere că acestea sunt experte în alimentație întrucât consumă numai produse proaspete, nu apelează niciodată la semipreparate sau produse ambalate și fac întotdeauna mișcare.

Un alt secret al acestor femei este acela că ele, pentru a slăbi, mănâncă puțin și des.

Dacă vrei să ai trupului ca al unei japoneze, consumă pește (somon sau macrou), legume (ridichii albe, alege), orez brun, tâiței, soia, fructe și ceai verde.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici