Cum slăbești cu ajutorul mentei

0
404

Încă din timpuri stăvechi menta este cunoscută că fiind o plantă benefică pentru organismul nostru. Aceasta era inițial folosită pentru tratarea durerilor de stomac sau a înțepăturilor din piept. În Roma, Pliny recomanda această plantă studenților pentru a-și învigora mintea. O altă atribuire a mentei de-a lungul timpului a fost și pentru albirea dinților.

Potrivit lui Jen Reviews, această plantă conține vitaminele A, B2, C, multe fibre, numerose minerale, fier, potasiu, zinc, calciu, cupru și magneziu.

Important este că menta poate avea numeroase beneficii și, de asemenea, te poate ajuta să slăbești. Iată câteva moduri simple de a folosi menta în lupta cu kilogramele în plus:

  1. Bea ceai de mentă

Unii experți sunt de părere că ceaiul de mentă ajută în procesul de slăbire. Alții, cum ar fi Livestrong, consideră că ceaiul de mentă doar reduce pofta de mâncare și asta duce la slăbire, conform unui studiu realizat și publicat de New York Times. Oricum ar fi, esențial este că menta ajută la slăbire.

Imagini pentru menta si slăbitul

2. Bea limonadă cu mentă

Dacă nu esti un mare fan al ceaiului, poate o să dai o șansă limonadei cu mentă. Pentru o limonadă extraordinară poți utiliza următoarele ingrediente:

Imagini pentru menta si slăbitul

– cuburi de gheață

– 2 lingurițe de zeamă de lămâie

– 2-3 frunze de mentă

– miere după gust

– felii de lămâie, pentru un plus de rafinament.

3. Mestecă gumă cu mentă 

O altă modalitate de a pierde în greutate este să mesteci gumă cu mentă după fiecare masă. Astfel digestia se va produce mai repede și vei consuma mai multe calorii.

Imagine similară

4. Adaugă mentă în paharul de apă pe care totă lumea îl recomandă dimineața. Cu toții am auzit măcar o dată pe cineva sau am citit undeva un articol care ne spunea să bem un pahar cu apă călduță și zeamă de lămâie dimineața pe stomacul gol. Dacă acestei băuturi îi vom adăuga și câteva frunze de mentă, vom beneficia de o detoxifiere și de o învigorare a metabolismului nostru garantată. De asemenea, te va ajuta să te trezești din somnul de peste noapte și te va ajuta să te hidratezi după câteva ore fără apă.

Așadar, binecunoscuta plantă medicinală numită de noi ”mentă” are numeroase efecte pozitive asupra corpului nostru, printre care se numără și slăbitul. Fă-ți un obicei din a consuma cât mai multă mentă în mod regulat și cu siguranță vei observa rezultatele în lupta cu kilogramele.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici