Cum slăbeşti cu lămâie?

0
597

Acesta este o dietă sănătoasă bazată pe fructul : lămâie. Acesta este o cură de slăbire sănătoasă și este făcută pentru cei ce nu doresc o schimbare a greutății drastică.Scopul acestei cure de slăbire este reducerea greutății.

Specialiștii afirmă că această dietă este o dietă ușoară și sănătoasă. Lămâia este un fruct bogat în vitamina C, A, B, acid citric, amino acizi, calciu, magneziu, fosfor și potasiu.Este un puternic antioxidant care stimulează digestia . Un alt efect benefic este reducerea celulitei. Desigur pentru unii cel mai benefic efect este faptul că slăbesc.

Durata curei de slăbiri este cu nimic mai mult și nici mai puțin decât 17 zile.Se stoarcă zeama unei lămâi și se toarnă întru pahar. Acesta se bea înainte de micul dejun cu 30 de minute.La un pahar de apă caldă se adaugă 3-5 linguri de zeamă de lămâie. Vă este recomandat să consumați multe fructe , legume și salate la toate mesele.

Încercați de asemenea să utilizați suc de lămâie la prepararea mâncărurilor, fiindcă scade nivelul zahărului din sânge.Pentru succesul dietei tale renunță la zahăr și alte dulciuri în așa fel încât singura sursă de zahăr să fie fructele consumate.

Este recomandat să citești etichetele de pe alimentele cumpărate ca să conțină cât mai puţini conservanți și aditivi artificial care dăunează sănătății și îngrașă.Stabilirea unui program de mese este esențial .De regulă sunt 5 mese, trei mese principale și două gustări ,astfel îți menții echilibrul și o să ai constant o senzație de sațietate.

Nu vă este permis această cură de slăbire dacă aveți :

– afecțiuni renale

-afecțiuni biliare

-afecțiuni digestive

Cum se ține această cură de slăbire /dietă:

Toată durata acestei dietei este de 16 zile. NU este permis prelungirea acestei diete. Dacă doriți să reluați acastă dietă atunci vă este recomandat o pauză de cel puțin o lună!

În prima zi consumați zeama unei lămâi și în fiecare zi consumați cu o lămâie în plus , până la a 7-a zi ,ajungând ca în a şaptea zi să consumați zeama a 7 lămâi. După acesta țineți neapărat două zile pauză urmând încă o dată să parcurgeți cele șapte zile până la sfârșitul dietei .

Mult succes !

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici