Cum slăbim cu ulei de cocos?

0
781

Foarte mulți oameni confundă uleiul de cocos cu grăsimea găsită în unele alimente care în loc să slăbească îngrașă. Toate acestea nu sunt adevărate ,fiindcă nu toate uleiurile îngrașă . Chiar din contra aceste uleiuri pot fi foarte sănătoase din mai multe puncte de vedere și ca un plus te și ajută să pierzi din kilograme. Uleiul de cocos este un exemplu excelent.

Acesta nu este o dietă prin care te înfometezi sau care îți impune numărul de calorii pe care trebuie să le consumi. Singurul lucru pe care trebuie neapărat să îl faci este sa adaugi ulei de cocos în alimentația ta de zi cu zi .

Uleiurile vegetale conțin unele elemente care sunt foarte benefice pentru organismul nostru, însă pe care organismul nostru nu le generează . Iar în cazul în care le generează este într-o cantitate aproape nesemnificativă.

Uleiul de cocos conține acizi grași care contribuie la sănătatea inimii. In același timp reduce colesterolul și stimulează metabolismul care ajută la arderea grăsimilor acumulate.

Dacă consumi regulat uleiul de cocos o să îți ajuți organismul la arderea grăsimilor prin care o să ajungi la silueta frumoasă pe care o dorești.

De altfel prin urmarea folosirii uleiului de cocos metabolismul tău îmbunătățit se va vindeca mai rapid. Acest fapt se datorează celulelor reînnoite care vor acționa rapid asupra rănilor și a bolilor.

Uleiul de cocos îți va da o senzație de sațietate în urma căruia nu o să mănânci mult doar la cele 3 mese principale și doar porții mici pentru că te vei sătura ușor.

Există multe metode prin care poți adăuga uleiul de cocos la alimentația ta de zi cu zi, însă eu îți voi arată doar metoda cea mai simplă.

Adăugarea :

Consuma în fiecare zi 3 linguri de ulei de cocos și în plus încearcă să adaugi la cât mai multe mâncăruri preparate. Încearcă să folosești uleiul de cocos ca înlocuitor la uleiul de floarea soarelui.

De asemenea dacă nu adopți și o alimentație cât mai sănătoasă în locul alimentației nesănătoase atunci nici ulei de cocos nu o să aibă efectul așteptat.

 

Uleiul de cocos este o bună mască de păr și hidratează pielea.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici