Cum te pregăteşti să slăbeşti?

0
453

Când te gândești să slăbești primul lucru este să cauți informații ca mai apoi să poți începe dieta sau exercițiile fizice. În cazul cel mai bun ambele.

 

Trăind în era internetului primul loc unde căutăm informații este pe rețelele de socializare și diferite site-uri sau bloguri. Sunt foarte multe informații care îți cauzează confuzie. Mulți oameni se cred pricepuți în arta slăbitului, dar crudul adevăr este că doar 3% din aceste sfaturi ajung să te ajute în lupta ta cu greutatea în plus.

 

Majoritatea acestor diete ne impune o dietă strictă și restrictivă care dacă nu știm multe despre diete sau nu ne-am informat de la surse adevărate și corecte pot duce la slăbit, însă după la îngrășarea dublu fată de poziția din care am pornit.

 

Un alt punct negativ este impunerea termenelor. Unele termene sunt cu adevărat imposibile, fiindcă nu pot fi efectuate corect și in plus sunt nesănătoase ajungând ca la sfârșitul dietelor să ajungem tot acolo ca de fiecare dată : la eșec.

 

Nu amânați întotdeauna dietele și exercițiile fizice pe lunea următoare sau pe săptămână următoare .Timpul tău e acum, începe acum și continuă atunci o să vezi și efectele muncii tale, însă dacă amâni atunci o să vezi doar efectele lenei cu care ai tot amânat.

 

Poți mânca orice însă ai nevoie să consumi alimentele in moderație. Trebuie să adopți un program care să îți fie benefic ție după programul tău de muncă. Și nu uita ! Nu ne înfometăm! Nu dă roade! Deși ai voie să mănânci ce dorești, totuși ai grijă ca alimentația ta să fie una sănătoasă care să îți favorizeze dieta.

 

Fă mișcare! Nu îți spune nimeni că din prima trebuie să începi cu un maraton, însă trebuie să faci ceva. Cu pasuri mici și sigure poți ajunge să faci mai mult decât ți-ai fi închipuit.

Știu că prima dată va fi dificil pentru că nu ai făcut de mult sport ,însă o să dea roade și o sa fi mândru de tine însăți.

Dacă ai nevoie de motivație cere ajutor unui prieten sau a partenerului.

 

Întotdeauna cere ajutor dacă ai nevoie, dacă nu îți doresc baftă!

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici