Cură de slăbire indiană

0
563

Pentru rezultate cât mai eficiente urmați toate instrucțiunile față de această dietă.

 

Durata acestei diete este de 7 zile și poți să ajungi până la un minus de 6-8 kilograme  .Această dietă este bazată pe un program prescris pe fiecare zi.

Ziua 1

Această zi este ziua fructelor ,însă sunt câteva fructe care nu sunt permise pe durata primei zile. Aceste fructe sunt : banane ,struguri și mango. Acestea conțin prea mult zahăr și vă influențează rezultatele finale ale dietei.

Trebuie să includeți neapărat aceste fructe  în alimentația voastră : pepene roșu, portocale, mere, rodii și căpșuni. Aceste fructe pot fi consumate în orice cantitate pentru că vă ajută organismul să ardeți grăsimile nedorite  .

Ziua 2

Această zi aparține legumelor fierte sau crude. Este preferabil ca dimineața să consumați un cartofi fiert. Cartoful fiert o să vă asigure suficientă energie pe toată durata acestei zile. Includeți în mesele voastre multe legume verzi.

Ziua 3

Această zi este o combinație între primele două zile, astfel o să combinați legume și fructe. Însă de data aceasta trebuie să evitați consumul cartofilor.

Ziua 4

Până la această zi consumul bananelor a fost restricționată, însă ziua aceasta este a bananelor. Astăzi vă este permis consumarea până la 6 banane și 4 pahare de lapte, dar cu nimic mai mult .

Ziua 5

În ziua a 5-a  o să consumați roșii, varză și brânză de vaci. Trebuie să mâncați 6 roșii .

Ziua 6

Pe durata acestei zile o să consumați varză, brânză de vaci și legume. Nu este permis consumul roșiilor. Puteți face o supă delicioasă din aceste condimente. Beți de asemenea multă apă.

Ziua 7

Pe această zi cel mai important este consumul sucului de fructe proaspete. Vă este permis folosirea unei căni de orez brun sau alte legume.

 

Dacă după cele șapte zile doriți să mai repetați această cură de slăbire trebuie să vă luați o pauză de o lună după care puteți relua dieta.

 

Încercați să beți cât mai multă apă ,preferabil 16 pahare p zi .O altă regulă importantă : este strict interzis consumul de alcool , ceai și cafea. Vă este permis doar consumul apei și sucul fructelor proaspete în zilele prescrise pentru acestea  .

Dietă plăcută !

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici