Despre copiii care vor să slăbească

0
582

Dacă ești copil și vrei să slăbești, trebuie doar să te concentrezi pe un stil de viață sănătos. Ar trebui să încerci să faci alegeri mai sănătoase în materie de mâncare și să practici mai mult sport. Îți poți schimba obiceiurile și îți poți impune propriile ținte pe care vrei să le atingi pentru a-ți îmbunătății viața.

Consultă medicul

Roagă-ți părinții să mergeți la un doctor. Înainte de a face orice schimbare legată de alimentație, ar trebui să vorbești cu un doctor. Doar medicul îți poate spune cu adevărat cât de mult trebuie să slăbești și ce tip de diată este cea mai potrivită pentru tine.

Consumă carne slabă

Alege întotdeauna carnea mai slabă. Carnea dintr-un hamburger, de exemplu, este una dintre cele mai grase. Cele mai bune alegeri în materie de carne sunt peștele și carnea de pasăre.

Fructe și legume oricând și la orice oră

Imagini pentru copiii slabesc

Dacă ești des înfometat, încearcă să mănânci fructe și legume în locul unui sandwich.

Alege cereale integrale

Imagini pentru copiii slabesc

Alimente din cereale integrale sunt pastele din grâu integral, pâine din grâu integral, făină din grâu integral, orez brun și ovăz. Cerealele integrale sunt mai bune deoarece au mai multe fibre, ceea ce înseamnă că senzația de satietate va fi mai lungă.

Mănâncă produse lactate fără grăsime

Lactatele sunt o sursă excelentă de calciu și proteine. Cele mai bune sunt laptele degresat, brânza săracă în grăsime, iaurtul fără grăsime.

Evită băuturile îndulcite

Băuturile îndulcite conțin multe calorii. Încearcă să eviți sucurile și energizantele. Alege apa și ceaiul de plante neîndulcit. Dacă nu îți place apa simplă, adaugă lămâie sau portocală.

Ai grijă cât de mult mămânci

Este tentant să mănânci până termini tot din farfurie. Totuși, încearcă să nu mănânci prea mult.

Ferește-te de alimentele bogate în calorii

Este ok să mănânci o prăjitură din când în când, dar nu face acest lucru în fiecare zi.

Fii activ

Imagine similară

Trebuie să faci mișcare cel puțin o oră pe zi. Lasă telefonul, calculatorul sau televizorul. Ieși afară cu prietenii și fii activ. Gândește-te la un sport care ți-ar plăcea și începe să-l practici. Cere ajutorul părinților dacă nu ești prea inspirat pentru a te ajuta să iei cunoștință cu mai multe tipuri de sport sau activități care implică efort fizic.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici