Detoxifiere pentru slăbire

0
563

Când vine vorba de detoxifierea corpului  și de pierderea în greutate, sucul natural reprezntă una dintre cele mai bune metode în realizarea acestui lucru. Vitaminele, mineralele și alți nutrienți proveniți din aceste sucuri naturale sunt imediat absorbiți de corpul tău, oferindu-ți un plus de sănătate în cel mai scurt timp.

Adăugând rețete de sucuri naturale în dieta ta de slăbire, alături de exerciții fizice regulate, poți să slăbești rapid fără să duci dorul vreunui aliment.

Sucurile pentru detoxifiere sunt acele sucuri nutriționale extras din fructe și legume prin diferite metode, folosind un storcător manual sau electric. Sucul pentru detoxifiere trebuie consumat pe anumite perioade pentru a ne detoxifia corpul și pentru a slăbi.

Imagini pentru mancare suc natural pe masa

Cea mai bună dietă de detoxifiere este cea în care se bea timp de trei zile consecutive suc natural și apă. În acest timp, ficatul tău va fi cel mai fericit deoarece va avea timp suficient pentru a elimina toate toxinele. În timpul acestei diete, încearcă să bei suc la fiecare două ore pentru a evita pofta de mâncare.

Beneficiile sucului pentru detoxifiere

Pentru o mulțime de oameni, poate fi dificil să consume doza zilnică recomandată de fructe și legume. Sucurile de detoxifiere asigură nutreinții care lipsesc din alimentația noastră.

Iată un top al beneficiilor oferite de sucurile pentru detoxifiere:

 • slăbire rapidă
 • îmbunătățirea absorției de nutrienți
 • bacterii ”bune”
 • mai puțin colesterol
 • detoxifierea ficatului
 • mai puțin zahăr în sânge
 • piele mai sănătoasă
 • îmbunătățirea performanțelor atletice
 • consum mare de fructe și legume

Sucul este digerat mult mai repede decât restul alimentelor, iar nutrienții vor fi absorbiți mult mai ușor de corp.

Sucul proaspăt nu împovărează corpul la nivel digestiv și oferă corpului timpul necesar pentru a elimina toxinele și pentru a se detoxifia.

Există două moduri principale prin care te poți detoxifia și slăbi cu ajutorul sucurilor naturale:

 • dietă bazată în întregime pe sucuri consumate pe o anumită perioadă de timp, fără alte alimente decât apă
 • mese echilibrate cu sucuri naturale

Prima opțiune este cea mai rapidă metode de slăbire și detoxifiere. Acest plan de dietă necesită multă disciplină și pregătire deoarece poate fi periculos în anumite situații. Nu urma o astfel de dietă fără să sonsulți un medic înainte.

Imagine similară

Punctele forte ale acestei diete constau în faptul că nu trebuie ținută multe zile și vei slăbi garantat. Maximul de zile pentru această dietă este de șapte zile, iar specialiștii recomanda doar trei zile de detoxifiere.

A doua opțiune presupune să incluzi în stilul tău de viață sucurile naturale și să înlocuiești una-două mese pe zi cu astfel de sucuri.

Imagine similară

Folosește sucul natural pentru a înlocui alimente bogate în carbohidrați precum orez, pâine, poste, suc îmbuteliat, alimente prăjite. Acesta este cel mai sănătos mod prin care poți slăbi pe termen lung.

Este important ca ca sucul să fie din fructe și legume, fără zahăr. Aceste sucuri sunt sărace în calorii și conțin numeroși nutrienți de tipul vitaminelor, mineralelor, antioxidanților.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici