Detoxifică şi slăbeşte

0
9417

Detoxificarea organismului atât pe interior cât și pe exterior este un proces care favorizează sănătatea și silueta ta. Are nenumărate beneficii chiar dacă tău singurul scop este pierderea în greutate.

 

O modalitate este dacă faci o baie relaxantă cu săruri minerale diferite .Aceste băi au efecte care detoxifică, însă trebuie început de la capăt. La prima baie trebuie adăugat doar o cantitate mică de sare după care se ridică treptat doza. Nu numai că te ajută să slăbești, dar îți îmbunătățește și aspectul pielii .Aceste băi se pot efectua zilnic sau doar la 3-4 săptămâni . Poți de asemenea să ceri sfatul medicului tău.

 

O sare de baie, anume sarea amară, poate fi folosită atât pentru uz exterior cât și interior. Nu este permis consumul amarei în stare pură ci trebuie amestecată cu un pahar de apă .Această sare are un efect laxativ care împarte sulfat de magneziu în organism înlăturând kilogramele acumulate în timp.

 

Pe durata primelor zile trebuie să consumați alimente sănătoase din care alimente cu conținut de grăsime scăzută. Porții mici din produse proaspete. Nu este permis consumarea lichidelor, doar a celor pentru detoxifiere. De altfel poți lua alimente suplimentare care sunt făcute direct pentru procesul detoxifierii.

Orice detoxifiere ai efectua consultă prima dată medicul tău din cauza efectului laxativ. Nu toți pot să facă acest proces până la bun sfârșit. Acceptă sfatul medicului după care urmând sfatul medicului alege una dintre formele de detoxifiere.

 

Detoxifierea elimină bacterii și curăță organismul de elemente care te opresc din slăbit. Prin această detoxifiere elimini toate elementele care te opresc din calea ta către silueta ta ideală.

 

Nu uita să îți faci programul de mese. Ai nevoie de trei mese principale și două gustări. În loc de zahăr folosește îndulcitor sau miere și dacă poftești ceva dulce mănâncă ciocolată amăruie. Cu cât mai amăruie este ciocolata cu atât mai puțin este posibilitatea să te îngrași de la ea. Totuși încearcă să ai o limită la dulciuri.

Înainte de baie poți să faci un pic de yoga care în fond te va liniștii , iar baia o să îți fie și mai relaxant.

 

Îți urez succes și o baie relaxantă!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici