Detoxifierea și slăbirea

0
518

Cu toții ne dorim să arătăm bine în poze. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să avem grijă de corpul nostru. Una dintre cele mai bune metode pentru a realiza acest lucru este dieta de detoxifiere. Aceasta ne ajută în eliminearea balonării, în eliminarea câtorva kilograme în plus, în îngrijirea pielii și a părului pentru a avea strălucirea mult dorită.

Dieta de detoxifiere este un plan care te ajută să iei mese cu adevărat sănătoase și să slăbești câteva kilograme bune.

De ce funcțioanează atât de bine detoxifierea?

Motivul pentru care detoxifierea are un efect atât de mare asupra noastră este multitudinea de fructe și legume proaspete. Fructele și legumele proaspete ne ajută să ne curățăm corpul, să eliminăm toxinele și grăsimea din corp.

Fructele și legumele au mai mulți nutrienți decât alimentele gătite. Fii deschis față de acest mod sănătos de a mânca și vei avea o senzația mai mare de satisfacție.

Smoothie pentru detoxifiere

Imagini pentru smoothie

Poți folosi fructe înghețate pentru smoothie, dar fii sigurăe că sunt organice. Consumând smoothie încercăm să eliminăm toxinele așa că este important să optăm pentru alimente de cea mai bună calitate pentru a avea rezultate dorite.

Rețeta pentru orice smoothie e foarte simplă: pui toate ingredientele în blender iar apoi savurezi ce ai obținut.

Smoothie de fructe de pădure:

  • jumătate de cană de căpșuni
  • jumătate de cană de coacăze
  • jumătate de cană de zmeură
  • două căni de spanac

Smoothie verde:

  • un kiwi
  • o banană
  • un sfert de cană de ananas
  • două tulpini de țelină
  • două căni de spanac
  • o cană de apă

Boluri mari de salată

Imagini pentru bol mare cu salat

 

Ideea din spatele acestor salate, să fie în boluri mari, este ca ele să fie greu de terminat. Poți mânca jumătate din bolul de salată la o masă iar cealaltă jumătate să o păstrezi pentru gustarea de mai târziu. Folosind jumătate din salată ca gustare pentru mai târziu, vei mânca mai puține calorii.

Mesele din dieta de detoxifiere

Aceste mese de detoxifiere sunt formate 30% din proteine slabe și 70% vegetale. Dacă îți place carnea de pui, folosește-o într-o salată sau gătită fără grăsime. Străduiește-te să elimini ăâinea, pastele și zahărul. Carbohidrații nu sunt strict interziși, dar pentru ca detoxifierea să aibă rezultate este bine să îi eliminăm puțin câte puțin.

Imagini pentru limonade

Ce bem pentru detoxifiere?

 

Apă, cât de multă apă putem. Limonadele cu mentă sunt de asemenea o variantă bună, dar să nu conțină zahăr. Sucurile naturale sau diferitele infuzii de fructe sunt și ele indicate în detoxifiere.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici