Slăbești cu ceai verde?

0
614

Cu toții am auzit de faimosul ceai verde. Oare este adevărat că ne ajută să slăbim ?

Este o modalitate ușoară și combinată cu un program adecvat este perfect pentru slăbit. Scăpați de surplusul de grăsime cu un ceai ce vă sporește metabolismul.

Cum funcționează :

Sunt multe păreri despre acest ceai , despre cum acționează și ce conține. Este adevărat că acesta ne ajută să ardem grăsimi. Conține antioxidanți care stimulează metabolismul și este foarte benefic pentru cei care au probleme cu constipația.De asemenea acționează prin absorbția carbohidraților , care după cum stim ne sunt inamici în lupta cu kilogramele acumulate în timp.

Ceaiul verde îți scade pofta de mâncare încât nu mănânci doar cât este necesar pentru tine și organismului tău, astfel slăbești.Acest ceai nu este o garanție asupra bolilor, însă este benefic pentru inimă și ajută la întărirea memoriei.Este un foarte bun înlocuitor al cafelei și a băuturilor carbogazificate, iar astfel scade numărul caloriilor.Poți să adaugi miere și lămâie, dar zahărul este strict interzis.

Mod de preparare a ceaiului verde:

Nici planta în sine și nici pliculețe nu se fierb pentru că își pierde efectul. Se folosește metoda cu infuzie în apă fierbinte respectând instrucțiunile prescrise pe ambalajului ceaiului. De obicei se lasă în jur de 3-5 minute.

Alte informații :

Rezultatele cele mai bune obținute cu ceaiul verde este o pierdere între 3-4 kilograme pe săptămână. De altfel îmbunătățește aspectul pielii și are proprietăți anticanceroase. Este bun și anti infecții virale și boli cardiovasculare.

Cum se bea :

Programul este același pentru fiecare zi.

Mic dejun :

Se bea la micul dejun înainte cu 10-15 minute ca să își facă efectul până la masă .Se bea o cană întreaga.

Prânz :

Se bea înaintea prânzului cu 15 minute o cană întreagă .

Înainte de cină cu 2-3 ore:

Se prepară ceaiul și se bea cu două -trei ore înainte de cină.

Cină :

Se prepară și se bea înaintea cinei cu 15 minute.

Dacă vă este rău după începutul curei de slăbire cu acest ceai agresați-vă medicului dumneavoastră, nu cumva să aveți vreo alergie la acest ceai. Este rar însă se întâmplă ca unii să nu agreeze acest tip de plantă.

 

Vă urez o cură de slăbire eficientă și rapidă!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici