Dieta cu murături – slăbești 3 kilograme în trei zile

0
556

Ne aflăm în acea perioadă din an în care mamele și bunicile noastre au pregătit murăturile. Ar fi făcat să nu profităm de acest lucru și să nu beneficiem de proprietățile lor. Murăturile sunt alimente sănătoase, ne ajută să ne detoxifiem organismul și să slăbim. Dacă ești una dintre persoanele care vor să scape de câteva kilograme rapid, atunci cu siguranță ar trebui să urmezi această dietă.

Ce presupune dieta cu murături?

Răspunsul este unul foarte simlu: să consumi cât mai multe murături.

Dieta durează trei zile în care trebuie să consumi mai multe murături, dar apoi poți să consumi aceste alimente cu moderație. Dacă vrei să îți păstrezi greutatea obținută, atunci ar fi ideal să alegi întotdeauna alimente sănătoase, să nu faci excese și să bei cât mai multă apă. Mișcarea este și ea recomandată.

Imagine similară

Iată și un exemplu prin care îți arătăm ce poți mânca într-o zi din dieta cu murături:

Mic dejun: 1-2 ouă fierte cu salată de murături

Gustare: fructe sau salată de murături

Prânz: carne friptă cu murături

Gustare: salată de murături

Cină: pește cu murături

Tot în categoria murăturilor intră și varza murată și te poți folosi și de aceasta pentru un meniu care te va ajuta să slăbești.

Imagini pentru varza murata

 

De exemplu:

Luni: mănânci un kilogram de varză murată pe parcursul întregii zile și astfel îți accelerezi metabolismul să elimine toxinele.

Marți: la micul dejun mănânci ou fiert cu varză murată simplă, în loc de gustare consumi mere sau murături și la restul meseleor, adică la prânz și la cină, mănânci mâncărică de varză murată. Pentru acesta există mai multe rețete, poate să fie preparată chiar la cuptor. Cu siguranță vei găsi o rețetă care să fie pe gustul tău. Când prepari mâncărica, folosește-te de ierburi aromatice pentru că si acestea sunt bune pentru slăbire.

Miercuri: mănânci cam aceleași alimente menționate și în zilele anterioare, important este să consumi murături și mâncăruri slabe în calorii.

Zilele săptămânii în care alegi să urmezi dieta nu sunt importante. Esențial este ca dieta să se desfășoare pe trei zile consecutive ca să ai rezultate vizibile pe corpul tău.

Nu uita să bei suficientă apă. Doza zilnică recomandată pentru ca organismul nostru să funcționeze corect este de doi litri pe zi. În plus, apa este un bun aliat împotriva grăsimii din corp.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici