Diete pentru slăbire rapidă

0
615

Dieta mediteraneană

Orice dietă funcționează la început dacă mănânci mai puține calorii decât câte arzi. Asta nu înseamnă neapărat că dieta este sănătoasă, dar vei slăbi într-un timp foarte scurt.

Dieta mediteraneană te ajută să slăbești, dar și să reziști procesului de slăbire. Această dietă se bazează pe ingrediente tradiționale și pe stilul de gătire al oamenilor care trăiesc lângă Marea Mediterană. S-au făcut cercetări care demonstrează faptul că persoanele care au ținut această dietă au avut un risc mai scăzut de apariția unor boli de inimă. În plus, i-a ajutat să elimine câteva kilograme.

Imagini pentru dieta mediteraneana

Alimentele recomandate în dieta mediteraneană sunt:

  • pește
  • ulei de măsline
  • legume
  • fructe
  • fasole
  • condimente
  • nuci
  • vin roșu

Încearcă dieta paleo

Imagini pentru dieta paleo

Privește în timp, atunci când oamenii nu aveau posibilitatea să gătească prăjituri sau chipsuri. Dieta paleo (paleolitic) urmărește să recreeze dieta pe care o mâncau strămoșii noștri, sugerând că sistemul nostru nu este făcut pentru ingredientele moderne și stilul actual de a găti. Mănânci carne, legume, fructe și alte alimente pe care le-ai fi putut avea și în acea perioadă, evitând orice aliment pe care oamenii din paleolitic nu l-au avut. Îndulcitorii artificiali nu sunt permiși.

Dieta de 30 de zile

Imagini pentru dieta de 30 de zile

Ideea din spatele acestei diete este de a elimina toate alimentele procesate timp de 30 de zile, pentru a-ți curăța corpul de ingrediente artificiale și alte lucruri procesate care sunt greu de digerat. După 30 de zile, vei observa o talie mai mică cu câțiva centimetri și mai multă energie la nivelul întregului corp. Evită semințele, lactatele, dulciurile,  alcoolul și toate alimentele procesate. Consumă carne, legume, fructe și bea multă apă.

Dieta cu alimente crude

Imagini pentru dieta de 30 de zile

Dacă nu îți place carnea și ai obosit să gătești, această dietă este fix ce ai nevoie. Dieta cu alimente crude consistă în alimente care nu trebuie gătite. Slăbești rapid dacă mănânci multe legume proaspete și fructe. Lapte de cocos, nuci, semințe și alte alimente proaspete sunt, de asemenea, permise în dieta cu alimente crude.

Cu toate acestea, trebuie să avem grijă. Dieta cu alimente crude ținută pe o perioadă mult prea lungă de timp, te poate lăsa fără anumiți nutrienți care sunt esențiali pentru sănătate.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici