Exerciții de slăbit pentru brațe și umeri

0
1251

Șoldurile și coapsele pot fi ascunse într-o oarecare măsură. Însă nu același lucru îl putem spune și despre brațe, acestea fiind mereu vizibile. Umerii și brațele sunt părți sensibile ale corpului unei femei dacă aceasta se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Șoldurile, coapsele,  fundul pot fi ascunse într-o pereche mai largă de pantaloni sau chiar o fustă, pe când, zona umerilor și a brațelor este mult mai greu de ascuns, mai ales atunci când porți o rochie elegantă.

Pentru orice problemă există și o rezolvare. Astfel că și pentru problema slăbirii brațelor și a umerilor există o soluție. Desigur că nu există exerciții minune de slăbit care să înlocuiască un stil de viață sănătos care cuprinde o alimentație echilibrată și practicarea unu sport în mod regulat, dar mai jos, am selectat câteva exerciții care te pot ajuta. Nu sunt cele mai ușoare exerciții pentru slăbirea brațelor și a umerilor, dar oricine le poate face. Îți sunt necesare un scaun și o canapea și putem trece la treabă:

  1. Genuflexiunile cu greutăți     Imagini pentru brate si umeri                                                                          Dacă nu ai gantere speciale la tine acasă, nu este niciun fel de problemă. Poți înlocui ganterele cu diferite obiecte din casa ta care au o anumită greutate. Cel mai la îndemână exemplu în acest caz ar fi sticlele de doi litri, fie de apă, fie de suc. Execută genuflexiunile tinând în fiecare mână câte o astfel de sticlă. Pe măsură ce trece timpul și te vei obișnui cu greutățile, poți mări greutatea, apelând la un recipient de 5 litri.

 

2. Flotări cu brațele apropiate

Pentru că flotările sunt un exercițiu greoi pentru majoritatea femeilor, iar acestea refuză să îl facă, îți recomandăm să începi flotările sprijinindu-te cu brațele pe canapea. Începe exercițiul cu zece flotări, iar pe măsură ce trece timpul și te obișnuiești cu efortul mărește doza. Când execuți flotările, brațele trebuie să fie apropiate, iar spatele și umerii rămân drepți.

Imagini pentru flotari pe canapea

3. Flotări pentru brațe

Tot ce ai de făcut este să iei un scaun (de preferat, unul de bucătărie care să fie stabil), să pui brațele pe scaun și să flexezi coatele până când posteriorul tău atinge scaunul. Picioarele vor fi îndoite în față, fără a te sprijini în ele, pentru mai mult efort.

Imagini pentru flotari pentru brate

Nu mai pierde timpul, nu mai căuta scuze și apucă-te de treabă chiar de azi!

 

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici