Exercițiile de la prima oră te ajută să slăbești

0
543

Pentru mulți dintre noi, timpul reprezintă o problemă, mai ales dacă vrei să slăbești și ai nevoie de timp pentru antrenamentul zilnic.

Din fericire, există și exerciții pe care le poți face la prima oră a dimineții. Acest tip de exerciții, pe lângă faptul că te ajută să slăbești, îți dau și un plus de energie pe întreg parcursul zilei.

După o zi obositoare la serviciu și câteva responsabilități față de familie, cu siguranță nu vei mai avea chef de mers la sala de fitness, dar să mai și execuți câteva exerciții pentru a reuși să slăbești. Lipsa tipului nu este întotdeauna o scuză, existând și oameni cu adevărat ocupați care găsesc cu greu puțin timp liber pentru a se ocupa  de corpul lor. Dacă ești o persoană ocupată, exercițiile de la prima oră sunt cea mai bună recomandare.

Iată câteva exerciții pe care să le faci dimineața și care vor avea un efect vizibil în procesul de slăbire:

  • Întotdeauna începe cu o încălzire ușoară a corpului. Alergarea pe loc, rotirea capului și a brațelor te-ar putea ajuta în acest sens.

Imagini pentru sarituri pe loc

  • ”Săriturile ca mingea” – un exercițiu care presupune să îți depărtezi picioarele la nivelul umerilor, abdomenul să fie încordat iar brațele ridicate în aer. Tot ce trebuie să faci este să sari. Poți face mai multe seturi a câte 10-20 de sărituri.

 

Imagine similară

  • Binecunoscutele flotări sunt și vor fi întotdeauna un exercițiu eficient de slăbire. Te așezi pe sol, sprijinindu-te în mâini și picioare. Privirea este orientată în jos, iar corpul va sta în linie dreaptă, la fel și abdomenul. Cobori corpul spre sol și îndoi brațele până când între antebraț și braț se formează un unghi drept. Poți repeta această mișcare până la epuizare.

 

 

 

 

  • Un alt exercițiu pe care îl poți face dimineața, eficient în slăbire constă în menținerea corpului încordat pentru 30 de secunde. Poziția corpului este asemănătoare cu cea de la flotări, numai că aici mâinile vor rămâne întinse și nu se va efectua nicio coborâre spre sol, totul este să rămâi încordată în poziția descrisă.

Imagini pentru genuflexiuni

 

 

  • Considerat de unii cel mai simplu exercițiu, genuflexiunile sunt foarte eficiente și populare în rândul femeilor. La primele ore ale dimineții poți executa oricâte genuflexiuni dorești, dar ideal ar fi până încep să ardă mușchii de pe picioare.

 

  • Abdomenele ar putea intra în aceeași categorie. Acestea reprezintă un exercițiu ideal de executat dimineața și care, cu siguranță, te va ajuta să dai câteva kilograme jos de pe abdomen. Stai întinsă pe spate cu tălpile lipite de sol și genunchii îndoiți. Cu mâinile la ceafă, încerci să ridici capul și să îl duci cât mai aproape de genunchi. De asemenea, repeți exercițiul până ce mușchii de pe burtă încep să ardă.

Imagini pentru abdomene

Dacă vrei să ai o viață sănătoasă și să faci sport, alocă-ți o jumătate de oră sau chiar o oră pentru a face câteva exerciții dimineața. Înarmează-te cu voință, fii puternică și înlătură vocile din mintea ta care te fac să renunți!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici