Iată care sunt recomandările nutriționiștilor pentru slăbire

0
485

Te-ai săturat să auzi despre diete pentru slăbire și tot felul de cure care au rezultate asupra corpului tău numai pentru o anumită perioadă de timp după care revii la greutatea inițială? Vrei ceva care să nu îți afecteze nici sănătatea, dar care să aibă efect asupra ta și să slăbești câteva kilograme?

Cel mai bun sfat este să mergi la un medic specialist care este în măsură să spună ce să faci pentru a scăpa de kilograme fără efecte adverse. Dacă nu dispui de un medic nutriționist în apropierea ta sau pur și simplu nu vrei să apelezi la el, noi îți oferim sfaturi pentru slăbire venite chiar de la medicii nutriționiști.

Citește mai jos și află cum să slăbești sănătos fără să recapeți acele kilograme enervante.

  • Alege porțiile mici întotdeauna. Chiar dacă ești obișnuit să consumi mâncarea în cantități mari, află că există alimente care îți alungă foamea chiar și în doze mici. Odată ce stomacul tău se va obișnui cu porțiile mici, nu vei mai avea nicio problemă legată de acest aspect.

Imagini pentru sfaturi de la nutritionist

  • Încearcă să respecți cele trei mese principale ale zilei. Nu este nicio problemă dacă mai ai și două sau poate chiar trei gustări între mese, dar ai grijă ca acestea să fie constituite din alimente sănătoase. Cele mai bune exemple în acest caz sunt fructele și legumele.

 

  • Mănâncă întotdeauna mai devreme cu minimum 2 ore înainte să mergi la culcare. Dacă mănânci târziu, corpul tău nu va mai avea timpul necesar să ardă caloriile și astfel acestea se vor depunde pe timpul nopții.

Imagini pentru sfaturi de la nutritionist

  • Evită cât de mult poți pâinea și produsele de patiserie. Știm cât de greu este acest lucru, dar măcar poți opta pentru pâine din grâu integral.

 

  • La fel de nesănătoase sunt și mezelurile. Dacă vrei să slăbești, cu siguranță trebuie să renunți la aceste alimente periculoase.

 

  • Nu mânca niciodată din plictiseală. Consumă mâncare numai atunci când îți este foame cu adevărat. Este posibil să simți nevoie să ”ronțăi ceva”, iar acest lucru să nu fie neapărat de la foame. În aceste cazuri poți să alegi câteva fructe, nuci sau semințe.

Imagini pentru sfaturi de la nutritionist

  • Fă mișcare ori de câte ori ai ocazia. Dacă nu îți face plăcre să mergi la sală, poți face exerciții chiar la tine acasă. Există numeroase modele de exerciții pe internet pe care le poți practica chiar în camera ta. Alege unele pe care să le faci din plăcere și repetă-le în fiecare zi.

 

  • Dacă obișnuiești să iei masa în oraș, atunci încearcă să te reorientezi către salate. În acest fel, vei evita mulțimea de calorii care se găsesc în majoritatea farfuriilor din restaurante.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici