Iată care sunt secretele slăbirii rapide

0
1209

Pe diferite site-uri sunt promovate tot felul de produse care promit slăbire rapidă, eficientă, fără nervi și stres. Dar câte dintre aceste produse funcționează cu adevărat? Și cel mai important, câte dintre ele sunt sănătoase și nu au niciun efect advers? Cel mai probabil, mai mult de jumătate dintre produsele de slăbire promovate pe internet nu sunt eficiente și dăunează corpului nostru. Poate există și câteva care te ajută să elimini două sau trei kilograme, dar acest lucru nu va fi de lungă durată.

Mai jos, am adunat câteva lucruri esențiale pe care ai putea să le faci dacă vrei să slăbești rapid, dar și să îți menții greutatea dorită. Foarte important este că acestea sunt lucruri banale și nu reprezintă niciun pericol, ba din contră, vei observa efectele benefice asupra corpului tău.

Iată care sunt acestea:

Apa

Imagine similară

Bea apă înainte de fiecare masă. Apa îți va da senzația de plin și nu vei mai simți nevoia să mănânci prea mult.

Spălatul pe dinți

Imagini pentru ma spal pe dinti

Un alt mod și mai sănătos de a îți păcăli foamea este să te speli pe dinți. În acest fel poți să îți controlezi foamea, este un lucru testat și aprobat. Explicația constă în semnalul pe care creierul nostru îl primește atunci când procesează mentolul.

Ciocolata

Imagini pentru ciocolata neagra

Ciocolata neagră îți dă energie și îți potolește foamea fără să dăuneze siluetei. Iar pentru ca acest lucru să nu se întâmple, ai grijă să nu depășești doza de două sau trei bucățele de ciocolată.

Hainele

Imagini pentru mananc

Mănâncă în hainele tale preferate. Acest lucru poate părea ciudat, dar iată care este explicația: dacă iei masa purtând hainele care îți plac atât de mult, vei mânca încet, cu grijă, vei mesteca mai bine pentru a nu-ți păta ținuta.

Aromaterapia

Imagini pentru inhalez aromaterapie

Ai observat și tu că atunci când gătești se poate întâmpla să îți piară pofta de mâncare? Cu siguranță, răspunsul va fi afirmativ. În acest caz, creierul tău este păcălit și transmite senzația de satietate. Dar dacă nu te regăsești printre persoanele care gătesc, există alternative și pentru tine. Specialiștii recomandă să inhalezi miros de mentă, vanilie sau mere. Pofta de mâncarea va dispărea pentru moment.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici